Vuokramökit

Löydä kaikki vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat vuokramökit

Mökille? Mökille! Mutta mille mökille?

Venuusta löydät satoja huippulaadukkaita mökkejä maakunnista ympäri Suomen. Valikoima kattaa mökit alueilta kuten Lappi, Pohjanmaa, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Karjala, Savo, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Häme ja Kymenlaakso. Mökkien profiilisivuilta löydät kuvat, lisätiedot, hintatiedot, varauskalenterin, sekä mökkien aiempien vuokraajien arvosteluja ja kokemuksia.

Vuokramökiltä toivotut ominaisuudet riippuvat usein siitä, millaisella porukalla mökkireissu järjestetään. Olitpa liikkeellä sitten perheen, kaveriporukan, synttäriporukan, polttariporukan, urheilujoukkueen tai työporukan kanssa, esimerkiksi palju, oma piha, terassi, rantasauna ja laituri ovat lähes poikkeuksetta toivottuja asioita. Juhla- ja bilemeiningillä liikkeellä olevat porukat saattavat näiden lisäksi arvostaa myös karaokelaitteistoa ja hyvää äänentoistoa.

Ei mökkireissua ilman ruokaa ja juomaa! Se, miten tarjoilut järjestetään, on toki toinen asia. Useat valitsevat omat ruoat ja juomat sallivan mökin, jossa on mukava kokkailla ja grillailla perheen, ystävien tai kollegoiden kesken. Toiset taas haluavat mieluummin välttää ylimääräisiä valmisteluja ja valitsevat mökin, jonka vuokraaja voi järjestää myös tarjoilut pitopalvelun (catering) kautta.

Kaipasit sitten modernia mökkiä laskettelu- tai hiihtokeskuksen kupeesta, hirsimökkiä keskeltä Lappia, perinteistä kesämökkiä järven tai meren rannalta tai design-mökkiä tai tyylikästä villaa pääkaupunkiseudun läheisyydestä, Venuusta löydät varmasti etsimäsi.

Mitä mökin vuokraaminen maksaa? Vuokramökin hinta määrittyy luonnollisesti sijainnin, vuokrausajankohdan, päivien lukumäärän sekä mökin koon, suosion, ominaisuuksien ja varustelujen kaltaisten tekijöiden kautta. Jos etsinnässä on erityisesti edullinen mökki, halvimmat mökit asettuvat hintahaarukkaan 100-250€. Hintaluokasta 300-700€ saa jo todella upeita mökkejä ja jos on valmis panostamaan 1000€ tai enemmän, tarjolla on todellista luksusta.

Tutustu kattavaan tarjoomaan Venuun haussa ja klikkaile itsesi kohti huikeaa mökkireissua!

PS. Jos valitsemaltasi mökiltä puuttuu esimerkiksi palju, voit helposti vuokrata sellaisen Venuun tapahtumatarvike-osion kautta.

Meihin luottavat