Cocktailtilaisuus

Löydä Suomen parhaat tilat cocktailtilaisuuteen helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat tilat cocktailtilaisuuteen

PASSIO Keittiö ja Baari

Järjestä ihastuttava cocktailtilaisuus erillisesti vuokrattavassa ja valoisassa kabinetissa! Kompaktin tyylikäs ravintola taipuu tunnelmallisiin cocktailtilaisuuksiin käden käänteessä. Keskeinen sijainti Helsingin ytimessä kokoaa väen helposti yhteen tunnelmalliselle ajanvietolle.

Holiday Bar

Cocktailtilaisuus uniikissa baarissa, joka luo ainutlaatuisen keitaan ja pakopaikan arjen hektisyydestä – aivan Helsingin Sydämessä. Drinkeistään ja rennoista rantaviboistaan tunnettu tila tuo cocktailtilaisuuteen säkenöivää VIP-tunnelmaa!

Gillet Bar & Bistro / Lasipiha

Kuusi metriä korkeat seinät ja tavipuutarhamainen miljöö kutsuu! Helsingin kasarminkadulla sijaitseva Gillet on täydellinen cocktail-tilaisuuksiin!

Ravintola Ilves

Klassikkoravintola Kampin parhaalla pelipaikalla tarjoilee värikkään kotoisen ja klassisen tyylikkyyden yhdistelmiä kotoisassa ravintolasalissaan. Järjestä kotoisan tyylikäs cocktailtilaisuus täällä!

Southpark Restaurant

Miltä kuulostaisi cocktailtilaisuus charmikkaan moderneissa puitteissa, upeassa puistomiljöössä? Nauttikaa freeseistä cocktaileista samalla kun ihailette hulppeita maisemia Koffin puistoon.

Ravintola Gustavo

Sympaattinen ravintola Turusta säkenöiviin cocktailtilaisuuksiin! Aurajoen varrella sijaitseva, tunnelmallinen tila luo upeat puitteet ja rennon fiiliksen mieleenpainuvaan cocktailtilaisuuteen.

Guru's Kitchen & Bar

Cocktailtilaisuus, jossa välimerelliset rytmit ja Lähi-Idän värikäs tunnelma pääsee valloileen! Tampereella sijaitsevasta tilasta saat buukattua myös drinkkikoulutuksen tilaisuuteesi.

Ravintola Anna / Ravintolasali

Hulppean huonekorkeuden omaava ravintolasali kutsuu järjestämään elegantin cocktailtilaisuuden! Moderni ja avara tila on ideaali vaivattomaan minglaamiseen cocktailien äärellä.

Järjestä trendikäs cocktailtilaisuus! Venuu.fi:stä löydät kaikki Suomen ravintolat, baarit, juhlatilat ja tapahtumapaikat cocktailtilaisuuksia varten. Tyylikkäitä ja uniikkeja ravintoloita, saleja ja baareja cocktailtapahtumaasi. Meiltä löydät myös catering kumppanin cocktailtilaisuuteen! Paljon eri tiloja joka makuun: trendikäs, moderni, iso, pieni, näyttävä, hillitty, intiimi, upea tai perinteinen – kaikki onnistuu. Tutustu Suomen monipuoliseen tarjontaan ja löydä uniikki ja toimiva tila cocktailtilaisuuteen helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat