Cocktailtilaisuus

Löydä Suomen parhaat cocktailtilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat cocktailtilat

PASSIO Keittiö ja Baari

Kompaktin tyylikäs ravintola taipuu tunnelmallisiin cocktailtilaisuuksiin käden käänteessä. Erillinen vuokrattava ja valoisa kabinetti ihana cocktailpaikka! Keskeinen sijainti Helsingin ytimessä kokoaa väen yhteen cocktaileille.

Holiday Bar

Skattan oma keidas on pakopaikka arjesta Helsingin ytimessä. Cocktaileistaan ja rennoista rantaviboistaan tunnettu baari tuo tapahtumaasi VIP-tunnelmaa.

Story Kamppi / Lasikabinetti

Huippuravintolan intiimi lasikabinetti on täydellinen cocktailtilaisuudelle! Eläväinen miljöö, komeat maisemat Kampin ylle ja ykkösluokan tarjoilut.

Ravintola Ilves

Klassikkoravintola Kampin parhailla pelipaikoilla tarjoilee värikkään kotoisen ja klassisen tyylikkyyden yhdistelmiä kotoisassa ravintolasalissaan.

Southpark Restaurant

Puistomiljöössä charmikkaan moderni ravintola, huippupuitteet cocktailtilaisuuteen. Mutkaton bistro, josta hulppeat maisemat Koffin puistoon. Täällä cocktailit maistuvat erityisen freeseiltä!

Ravintola Gustavo

Turun sympaattisin ravintola cocktailtilaisuuksiin. Lämmintunnelmainen tila Aurajoen varrella. Upeat puitteet, välitön mutta rento fiilis.

Guru's Kitchen & Bar

Välimerellisiä rytmejä ja Lähi-idän värikästä tunnelmaa cocktailtilaisuuteesi Tampereella. Täältä saat myös drinkkikoulutuksen tilaisuuteesi.

Ravintola Anna / Ravintolasali

Upean huonekorkeuden omaava ravintolasali Jyväskylän Seppälän kupeessa lumoaa. Modernissa ja avarassa tilassa on helppo minglata cocktailien äärellä.

Pidä trendikäs cocktailtilaisuus! Venuu.fi:stä löydät kaikki Suomen ravintolat, baarit, juhlatilat ja tapahtumapaikat cokctaileja varten. Tiloja löytyy sekä pieniin että isoihin cocktailtilaisuuksiin. Tyylikkäitä ja uniikkeja ravintoloita, saleja ja baareja cocktailtapahtumaasi. Meiltä myös catering kumppaniksi cokctailtilaisuuteen! Paljon eri tiloja joka makuun: trendikäs, moderni, iso, pieni, näyttävä, hillitty, intiimi, upea tai perinteinen – kaikki onnistuu. Tutustu Suomen monipuoliseen tarjontaan ja löydä uniikki ja toimiva cocktailtila ja cocktailpaikka helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat