Juhlatilat Oulu

Löydä kaikki Oulun vuokrattavat juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5400+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Parhaat juhlatilat Oulussa

Lapland Hotels Oulu / Kuvernööri

Upea juhlatila Kuvernööri hurmaa arvokkaalla ilmeellään. Täällä kelpaa juhlia! Parhaimmillaan 80 henkeä vetävä sali on Lapland Hotels Oulun historiallisen Ynninkulman suurin yksittäinen juhlatila. Tilassa järjestyy niin häät ja synttärit kuin pikkujoulut ja yritysjuhlat – hyvä tunnelma on kuitenkin aina taattu!

Koitelin Residenssi / Saunatilat

Modernin tyylikäs saunatila Koitelin Koskialueella on omiaan pienemmissä juhlissa – oli se sitten polttarit tai tiimin virkistysilta. Löylyjen lisäksi ilta taittuu rantamaisemin varustetussa paljussa ja kesäisin juhlaa saa levitettyä tilavalle katetulle terassille! Residenssiin voi jäädä myös yöksi, mikäli matkan kotiin jättää mielummin seuraavalle päivälle.

Tervasoihtu

Aivan Oulun sydämessä sijaitseva kahvila-ravintola Tervasoihtu on omiaan rentoihin juhliin kaveri- tai työporukan kesken! Kolmeen kerrokseen jakautuvan tilan voit varata kokonaisuudessaan tai osittain – oman tarpeen mukaan. Tarjoilut ja huippu palvelu järjestyy samasta osoitteesta, mutta voit tuoda halutessasi myös omat ruoat!

Johteenhovi

Tämä juhlien keidas on lähellä keskustaa, mutta sopivasti omassa rauhassa! Viihtyisässä juhlasalissa viettää iltaa jopa 100 henkeä. Esteettömästä tilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö astiastoineen, omat tarjoilut siis sallittu! Salin lisäksi Johteenhovin tiloihin kuuluu mm. sauna, tilava pirtti, majoitustiloja, huvimaja sekä suuri pihapiiri kesäterasseineen.

OZ MAX Saunatilat

Pienempien juhlien nappivalinta OZ MAX tarjoaa viihtyisät juhla- ja saunapuitteet noin 20 hengelle. Täällä järjestyy juhlat aina synttäreistä pikkujouluihin, niin kaveriporukoille kuin yrityksille. Ruoka- ja juomatarjoilut voit tuoda itse. Illan viihteen takaa mm. karaoke, tanssilattia ja pokeripöytä. Kysy myös mahdollisuudesta muihin aktiviteetteihin!

Heidi's Bier Bar Oulu

Vauhdikasta After Ski -tunnelmaa – Oulussa! Täällä huippubileet on taattu. Seisovaan tilaisuuteen poppoota mahtuu jopa 440 vierasta ja istuenkin reilu 260. Ikimuistoiset synttärit, polttarit, pikkujoulut ja muut juhlat järjestyvät karaoken ja olutmaisteluiden siivittämänä. Halutessasi myös ruokapuoli onnistuu, mutta voit tuoda myös omasi!

Stefan's Steakhouse, Oulu

Täydellinen tila isompiinkin perhejuhliin, pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin löytyy tästä. Tyylikkään rento tila sopii moneen! Jopa 140 hengelle sopiva Stefan's Steakhouse ei petä ruoallaan eikä sijainnillaan. Pienemmille porukoille voi myös varata tunnelmallisen kabinetin omaan käyttöön. Kesäisin käytössä on myös terassi!

Saunamaailma

Omassa rauhassa, metsän siimeksessä sijaitseva Saunamaailma tarjoaa juhlapaikan löylyineen ympäri vuoden! Viihtyisä kokoinaisuus sisältää 3 saunaa, kylpytynnyrin sekä oleskelutilat noin 30 hengelle. Saunoja voi kuitenkin varata myös yksittäin! Vain muutaman kilometrin etäisyys Oulun keskustasta takaa vieraiden helpon saapumisen paikalle juhlaan kuin juhlaan.

Vietä juhlasi Oulussa upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen juhlatilatarjontaan ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:ssä!

Meihin luottavat