Juhlatilat Oulu

Löydä kaikki Oulun vuokrattavat juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Parhaat juhlatilat Oulussa

Lapland Hotels Oulu / Kuvernööri

Upea juhlatila Kuvernööri hurmaa arvokkaalla ilmeellään. Täällä kelpaa juhlia! Parhaimmillaan 80 henkeä vetävä sali on Lapland Hotels Oulun historiallisen Ynninkulman suurin yksittäinen juhlatila. Tilassa järjestyy niin häät ja synttärit kuin pikkujoulut ja yritysjuhlat – hyvä tunnelma on kuitenkin aina taattu!

Koitelin Residenssi / Saunatilat

Modernin tyylikäs saunatila Koitelin Koskialueella on omiaan pienemmissä juhlissa – oli se sitten polttarit tai tiimin virkistysilta. Löylyjen lisäksi ilta taittuu rantamaisemin varustetussa paljussa ja kesäisin juhlaa saa levitettyä tilavalle katetulle terassille! Residenssiin voi jäädä myös yöksi, mikäli matkan kotiin jättää mielummin seuraavalle päivälle.

Johteenhovi

Tämä juhlien keidas on lähellä keskustaa, mutta sopivasti omassa rauhassa! Viihtyisässä juhlasalissa viettää iltaa jopa 100 henkeä. Esteettömästä tilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö astiastoineen, omat tarjoilut siis sallittu! Salin lisäksi Johteenhovin tiloihin kuuluu mm. sauna, tilava pirtti, majoitustiloja, huvimaja sekä suuri pihapiiri kesäterasseineen.

OZ MAX Saunatilat

Pienempien juhlien nappivalinta OZ MAX tarjoaa viihtyisät juhla- ja saunapuitteet noin 20 hengelle. Täällä järjestyy juhlat aina synttäreistä pikkujouluihin, niin kaveriporukoille kuin yrityksille. Ruoka- ja juomatarjoilut voit tuoda itse. Illan viihteen takaa mm. karaoke, tanssilattia ja pokeripöytä. Kysy myös mahdollisuudesta muihin aktiviteetteihin!

Heidi's Bier Bar Oulu

Vauhdikasta After Ski -tunnelmaa – Oulussa! Täällä huippubileet on taattu. Seisovaan tilaisuuteen poppoota mahtuu jopa 440 vierasta ja istuenkin reilu 260. Ikimuistoiset synttärit, polttarit, pikkujoulut ja muut juhlat järjestyvät karaoken ja olutmaisteluiden siivittämänä. Halutessasi myös ruokapuoli onnistuu, mutta voit tuoda myös omasi!

Stefan's Steakhouse, Oulu

Täydellinen tila isompiinkin perhejuhliin, pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin löytyy tästä. Tyylikkään rento tila sopii moneen! Jopa 140 hengelle sopiva Stefan's Steakhouse ei petä ruoallaan eikä sijainnillaan. Pienemmille porukoille voi myös varata tunnelmallisen kabinetin omaan käyttöön. Kesäisin käytössä on myös terassi!

Saunamaailma

Omassa rauhassa, metsän siimeksessä sijaitseva Saunamaailma tarjoaa juhlapaikan löylyineen ympäri vuoden! Viihtyisä kokoinaisuus sisältää 3 saunaa, kylpytynnyrin sekä oleskelutilat noin 30 hengelle. Saunoja voi kuitenkin varata myös yksittäin! Vain muutaman kilometrin etäisyys Oulun keskustasta takaa vieraiden helpon saapumisen paikalle juhlaan kuin juhlaan.

Juhlatilat Oulu – mistä löytää Oulun parhaat juhlatilat?

Venuu on Suomen suosituin juhlatilojen varaussivusto, jonka valikoimaan on kuratoitu kymmeniä huippulaadukkaita juhlapaikkoja alueilta kuten Oulun keskusta, Oulunsalo, Kaakkuri Limingantulli, Hietasaari, Pikisaari, Alppila, Toppila ja Linnanmaa.

Kun tiedossa on esimerkiksi synttärit, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, karonkka, häät, kesäjuhlat tai pikkujoulut, katseet käännetään usein vuokrattavien juhlatilojen puoleen. Laadukkaissa puitteissa vietettyjä onnistuneita juhlia muistellaan yleensä lämmöllä vielä vuosienkin päästä.

Oulun seudulla juhlakäyttöön sopivien tilojen listalta löydät muun muassa ravintolat, saunatilat, kabinetit, biletilat, baarit ja isommat tapahtumatilat – sekä Oulun ydinkeskustasta että esimerkiksi 10-20km säteellä keskustasta. Jos etsinnässä on esteetön juhlatila Oulussa, myös näitä löytyy paljon.

Juhlatilaa valittaessa kannattaa miettiä, kuinka paljon tilavuokrasta on valmis maksamaan. Esimerkiksi 200-350€ hintaan löytyy Oulusta jo useita vuokrattavia juhlapaikkoja, mutta nostamalla budjettia esimerkiksi haarukkaan 400-800€ tarjonta moninkertaistuu välittömästi. Valikoimasta löydät omat ruoat ja juomat sallivat juhlatilat, sekä juhlapaikat omalla pitopalvelulla (catering) ja anniskeluluvalla (A-oikeudet).

Oulun vuokrattavien juhlatilojen valikoima ei jätä ketään kylmäksi. Venuusta löydät varmasti sopivan tilaratkaisun niin hersyvän hauskoihin polttareihin, ammattimaisiin asiakastilaisuuksiin, rentoihin henkilöstöjuhliin, kauniisiin rippijuhliin, romanttisiin kihlajaisiin kuin ikimuistoisiin häihinkin. Rajaa hakua helposti esimerkiksi sijainnin, kapasiteetin (esimerkiksi 20, 50 tai 100 henkeä) tai tilan varustelun (äänentoisto, terassi, sauna, palju, tanssilattia, yöpymismahdollisuus…) suhteen.

Venuun helppokäyttöiseltä sivustolta löydät kaikki Oulun parhaat yksityis- ja yrityskäyttöön sopivat juhlatilat helposti. Ja mikä parasta, palvelun käyttö on täysin ilmaista. Tutustu siis upeisiin ja uniikkeihin vuokratiloihin laadukkaiden kuvien ja tarkkojen lisätietojen kautta. Lähetä ilmaiseksi varauspyyntö, viesti tai kysely suoraan mielenkiintosi herättäneille tiloille.

Juhlatilat Oulu – omiin juhliin sopivan tilan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Löydä omiin tarpeisiisi sopiva juhlatila Oulusta Venuu.fi:stä.

Meihin luottavat