Juhlatilat Porvoo

Löydä kaikki Porvoon juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Porvoon parhaat juhlapaikat

Taidetehdas / Avanti-sali

Taidetehtaan suurin tila, joka taipuu monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Illallistamaan tilassa mahtuu 490 henkeä, mutta coctail-tilaisuuten lähes puolet enemmän! Vanhan tehdasrakennuksen tunnelma luo uniikit puitteet juhlalle.

Kerkkoon Havulinna

Viihtyisä juhlapaikka puutalossa Porvoossa kauniin luonnon ympäröimänä. Vain vartin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta pääset nauttimaan luonnosta ja perinteisestä miljööstä. Jo ajomatka idyllistä Porvoonjokilaaksoa seuraillen viehättää juhlavieraita!

Kulttuuritalo Grand / Kokous- ja juhlatilat

Porvoon torin laidalla sijaitseva arvorakennus tarjoaa uljaat puitteet juhliin. 1930-luvun arkkitehtuutri luo uniikkia tunnelmaa ja koko tila huokuu kulttuuria! Noin 80 hengen juhliin täydellinen valinta aivan Porvoon pelipaikoilta.

Vanha Navetta / Juhlatila

Järjestä uniikit juhlat navetta-miljöössä. Porvoonjoen rannalla sijaitsevassa juhlatilassa järjestät jopa 120 henkilön tilaisuuden. Tyylikkäästi toteutettu sisustus karkeine seinineen ja parruineen luo tunnelmaa. Vanhan Navetan piha on täydellinen myös valokuville!

RUNO Hotel / Sali

Entisen pankkikonttorin tiloissa oleva juhlatila tarjoaa tyylikkyyttä parhaimmillaan. Kauniit luonnonmateriaalit ja modernit muodot nostavat puitteet uudelle tasolle. Juhlavieraat voivat tarvittaessa myös majoittua hotellin puolella. Oikea helmi keskeisellä sijainnilla!

Ranta-Aitta / Vaunusali

Tässä onkin Porvoo parhaimmillaan. Jokirannassa sijaitsevassa Ranta-Aitassa järjestät ikimuistoiset juhlat. Ravintolan puolelta tarjoillaan laadukkaat purtavat juhlaväelle. Ranta-Aitan kokonaisuudesta löytyy erilaisia tiloja sekä pienemmille että isommille kokoonpanoille.

Fabriken

Industriaalista henkeä Porvoon Taidetehtaalla! Karkeat tiiliseinät sekä isot ikkunat luovat tunnelmaa. Sisätiloihin mahtuu illallistamaan noin 200 vierasta, ja kesäisin käytössä on myös terassi. Täydellinen paikka niin häille, pikkujouluille kuin muillekin yritys- ja yksityisjuhlille.

Vanha 123 / Kahvila

Toiveena rennot juhlat Porvoon ytimessä? Entisen elokuvateatterin tiloissa olevassa kahvilassa järjestät ikimuistoiset juhlat noin 40 vieraalle. Värikäs sisustus, sienillä oleva taide sekä maistuvat tarjoilut – täydellinen yhdistelmä! Tilaa on helppo järjestellä juhlasi tarpeiden mukaan.

Juhli upeissa puitteissa Porvoossa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat ja juhlapaikat isoihin ja pieniin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila juhlillesi Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat