Juhlatilat Pori

Löydä kaikki Porin juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Porin parhaat juhlatilat

Juhlatilat Pori

Mistä löytää esimerkiksi synttäreiden, polttareiden tai pikkujoulujen järjestämiseen sopiva juhlatila Porista? Etsinnässä Porin parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot 10-20, 25-50 tai 100-200 hengen tilaisuutta varten? Venuusta löydät kätevästi yhdeltä sivulta laadukkaat ja uniikit juhlatilat Porin alueilta kuten keskusta, Väinölä, Tiilinummi, Riihiketo, Lukkarinsanta, Noormarkku, Mäntyluoto ja Pihlava.

Upea juhlatila nostaa juhlat kuin juhlat uudelle levelille, oli tiedossa sitten kemut perheen ja suvun, kavereiden tai työporukan kesken. Viihtyisässä juhlapaikassa tunnelma nousee usein kattoon kuin itsestään ja laadukkaat lisävarustelut (esimerkiksi äänentoisto, tanssilattia, karaoke…) tarjoavat vieraille viihdykettä juhlien alusta loppuun.

Onko mielessä jo jokin tietty tilatyyppi, kuten esimerkiksi huvila, villa, saunatila, ravintola, juhlasali, baari, kartano, elokuvateatteri, kabinetti, auditorio tai mökki? Venuussa voit helposti rajata hakutuloksia tilan tyypin perusteella. Tilojen profiilisivuille siirtyessäsi löydät muiden vuokraajien arvosteluita ja kokemuksia, tilan hintatiedot sekä varauskalenterin.

Pitopalvelu vai omat ruoat ja juomat? Juhlien tarjoilujen järjestämiseen ei ole yhtä oikeaa ratkaisua. Usein rennoissa ja vapaamuotoisissa juhlissa esimerkiksi omat tarjoilut nyyttärimeiningillä voi olla toimiva ratkaisu. Jos toiveissa on kuitenkin huippulaadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut ilman ylimääräistä stressiä, oman pitopalvelun tai cateringin tarjoavan tilan valitseminen on varma ratkaisu. Jos tilalla on vielä anniskelulupa (A-oikeudet), hoituu myös juomapuoli kätevästi!

Kuinka paljon maksaa on vuokrata juhlatila esimerkiksi kesäjuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin tai rippijuhliin? Edulliset juhlatilat Porissa kustantavat usein n. 200-350€, kalliimmat taas n. 500-1500€. Tilavuokraan vaikuttaa luonnollisesti esimerkiksi juhlatilan sijainti, koko, suosio, varustelu ja juhlien ajankohta.

Mikäli haussa on esteetön juhlatila tai juhlapaikka yöpymismahdollisuudella, voit rajata hakua kattamaan vain tällaiset vaihtoehdot. Jos taas etsit yksityisten juhlien sijaan juhlatilaa yritystilaisuutta varten, Venuun laaja valikoima kattaa myös yrityskäyttöön sopivat tilat. Karonkka, asiakastilaisuus, pikkujoulut, henkilöstöjuhla – kaikki onnistuu!

Rajaa siis hakua mieltymystesi mukaan, vertaile vaihtoehtoja ja varaa unelmiesi juhlapaikka helposti ja luotettavasti Venuusta!

Meihin luottavat