Juhlatilat Lahti

Löydä kaikki Lahden juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Lahden parhaat juhlapaikat

Juhlatilat Lahti

Etsinnässä Lahden parhaat juhlatilat? Venuu on oikea paikka tähän! Suomen suosituimmalle juhlatilojen varaussivustolle on kerätty kaikki Lahden seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät juhlien järjestämiseen sopivat tilat kuten huvilat, biletilat, baarit, yökerhot, ravintolat, kabinetit, saunatilat, lounget, kartanot, juhlasalit ja kattoterassit.

Lahdesta löytyy paljon yksityis- ja yrityskäyttöön sopivia juhlatiloja eri puolilta kaupunkia. Venuussa edustettuina ovat muun muassa Lahden keskusta, Ankkuri, Salpausselkä, Paavola, Hennala ja Kartano. Sivustolta löydät sopivan juhlatilan juhlaan kuin juhlaan – vuodenajasta riippumatta. Uniikkeja ja laadukkaita vuokrattavia tiloja löytyy Lahden keskustan ohella paljon myös 10-20km säteellä Lahden keskustasta.

Rajaa Venuun hakua ja löydä hyvä juhlatila Lahdesta esimerkiksi polttareihin, synttäreille, pikkujouluihin, kesäjuhlaan, rippijuhliin, rapujuhliin, kihlajaisiin, häihin, valmistujaisiin tai ylioppilasjuhliin. Valikoimasta löytyy myös erinomaisia vuokrattavia tiloja yritysjuhliin kuten esimerkiksi asiakastilaisuuteen, henkilöstöjuhlaan, pikkujouluihin tai karonkkaan.

Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja valitse juhlatila, jolla on oma pitopalvelu ja anniskeluluvat. Jos kohteen tarjoama catering ja A-oikeudet eivät kuitenkaan ole prioriteettilistan kärjessä, kannattaa kurkata myös omat ruoat ja omat juomat sallivat juhlatilat Lahdessa.

Tutustu huippulaadukkaisiin tiloihin kuvien ja lisätietojen kautta. Valikoimasta löytyy paljon juhlatiloja eri ominaisuuksilla ja varusteluilla. Esteetön juhlatila, yöpymismahdollisuus, karaoke, äänentoisto, oma piha, terassi, baaritiski, tanssilattia, sauna, parkkipaikka – valinnanvaraa riittää!

Päätä budjetti ja järjestä hakutulokset esimerkiksi halvimmasta kalleimpaan tai päinvastoin sopivan tilan löytämiseksi. Lahdesta löytyy paljon eri kokoisia juhlatiloja (esim. 10, 20, 50, 100 ja 500 hengen kapasiteetti) eri hintaluokista. Edulliset juhlatilat Lahdessa maksavat tilavuokran osalta yleensä 250-500€, erityisen suositut ja isommat juhlatilat taas ovat usein hintahaarukassa 700-2500€.

Lahden parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot ovat Venuussa vain muutaman klikkauksen päässä. Sivustolta saat myös suoran yhteyden tilojen tarjoajiin, jos haluat lähettää ilmaisen varauspyynnön tai esittää kysymyksiä tilaa koskien.

Helppokäyttöinen, ilmainen, luotettava – Venuu!

Meihin luottavat