Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Tapahtumatekniikka

Löydä tapahtumatekniikka tilaisuuteesi helposti Venuusta. Lavat, rakenteet, kalusteet, näytöt, teknikot, savukone, videointi – kaikkea löytyy.

Näytetään 1 - 30 / 30 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Vuokraa tapahtumatekniikka – kaikki tekniikka tilaisuuteen helposti Venuusta

Tapahtuma tai juhla tulossa, mutta tekninen toteutus mietityttää? Venuusta löydät kaiken tarvittavan tapahtumatekniikan, oli tiedossa sitten juhlat, avajaiset, messut, webinaari, pikkujoulut, kesäjuhlat, tyhy-päivät, kokous, seminaari, yleisötilaisuus, yritysjuhlat tai muu tilaisuus sisällä tai ulkona. Varaa helposti toimivia ratkaisuja tapahtumien tekniikan järjestämiseen kaupungeista kuten Espoo, Vantaa, Helsinki, Porvoo, Tampere, Turku, Jyväskylä, Joensuu, Kuopio, Rovaniemi ja Oulu. Moni toimijoista palvelee lähes kaikkialla Suomessa ja alueilla kutenpääkaupunkiseutu, Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Etelä-Karjala, Savo ja Lappi.

Kuinka paljon maksaa tapahtumatekniikan vuokraaminen? Mistä löytää laadukasta tapahtumatekniikkaa? Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen toimiva ratkaisu – ilman että hinta nousee kohtuuttomaksi! Käy tutustumassa hyvin arvosteltuihin vaihtoehtoihin ja vuokraa laitteisto tai kokonaisratkaisu, joka täyttää kaikki tarpeesi ja luo upeita kokemuksia!