Creative Technology (CT)

Creative Technology (CT) luo ja toimittaa tasokkaita teknisiä ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin. Vuosikymmenten tapahtumatekniikan kokemus ja asiantuntijuus yhdistettynä laadukkaisiin ääni-, valo-, video-, kamera- ja lavaratkaisuihin tarkoittaa, että meiltä löytyy kaikki tapahtuman tekniikan toteuttamiseen – koosta, toimialasta tai sijainnista riippumatta.


Olemme erikoistuneet yritys-, viihde- ja urheilutapahtumien teknisiin ratkaisuihin. Meiltä löytyy laitteisto sekä ammattitaitoinen tekninen henkilökunta apuusi, olipa kyseessä pienempi tai suurempi tapahtuma.


Suomessa toimipisteemme löytyvät Vantaalta, Tampereelta ja Turusta. Vuosikymmenten kokemuksemme myötä CT:llä tunnemme haasteellisetkin tapahtumapaikat kaikkialla Suomessa. CT on ollut mukana luomassa asiakkaiden ainutlaatuisia tapahtumia menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan yritystilaisuuksiin, henkilöstöjuhliin, konsertteihin ja urheilutapahtumiin.

Tutustu tarkemmin meihin kotisivuiltamme osoitteesta: www.ct-group.com/fi/
Tapahtumatekniikka
ÄänitekniikkaBroadcastLuovat palvelutNäytötValotekniikkaVerkot & viestintäTapahtumalavatStudiotTekninen tuotantoVideoVirtuaali & hybridiMessutUrheilutapahtumatTV-tuotannotYritystapahtumatViihdetapahtumat
Sijainti:
Vantaa
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Creative Technology Finland Oy