Creative Technology (CT)

Creative Technology (CT) luo ja toimittaa tasokkaita teknisiä ratkaisuja kaikenkokoisiin tapahtumiin. Vuosikymmenten tapahtumatekniikan kokemus ja asiantuntijuus yhdistettynä laadukkaisiin ääni-, valo-, video-, kamera- ja lavaratkaisuihin tarkoittaa, että meiltä löytyy kaikki tapahtuman tekniikan toteuttamiseen – koosta, toimialasta tai sijainnista riippumatta.


Olemme erikoistuneet yritys-, viihde- ja urheilutapahtumien teknisiin ratkaisuihin. Meiltä löytyy laitteisto sekä ammattitaitoinen tekninen henkilökunta apuusi, olipa kyseessä pienempi tai suurempi tapahtuma.


Suomessa toimipisteemme löytyvät Vantaalta, Tampereelta ja Turusta. Vuosikymmenten kokemuksemme myötä CT:llä tunnemme haasteellisetkin tapahtumapaikat kaikkialla Suomessa. CT on ollut mukana luomassa asiakkaiden ainutlaatuisia tapahtumia menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan yritystilaisuuksiin, henkilöstöjuhliin, konsertteihin ja urheilutapahtumiin.

Tutustu tarkemmin meihin kotisivuiltamme osoitteesta: www.ct-group.com/fi/
Tapahtumatekniikka
ÄänitekniikkaBroadcastLuovat palvelutNäytötValotekniikkaVerkot & viestintäTapahtumalavatStudiotTekninen tuotantoVideoVirtuaali & hybridiMessutUrheilutapahtumatTV-tuotannotYritystapahtumatViihdetapahtumat
Sijainti:
Vantaa
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Creative Technology Finland Oy