HeVi Props

Toteutamme kanssasi tapahtuma- ja juhlajärjestelyt vaivattomasti ja asiantuntevasti!

Yritystilaisuudet
Meillä on kokemusta niin avajaisista, avoimista ovista, jäsenilloista kuin kahvituksista. Tapahtumalaitteet, kuten popcornkärryt ja hattarakone tuovat sen pienen extran juuri sinun tapahtumaasi. Valikoimamme soveltuu niin väliaikaiseen myynti- ja markkinointitilanteeseen kuin pidempiaikaiseen sesonkitarpeeseen.

Juhlat
Erilaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin meiltä löytyy kattava valikoima tuotteita. Kauttamme järjestyy AV-ratkaisut, juhlatilan valaistus, kalusteet sekä monipuolinen somistus niin tyylikkämpään tapahtumaan kuin teemajuhliin. Voimme tuoda viimeisen silauksen jo valmiiksi upeaan juhlatilaan tai muuttaa yrityksen omat tilat juhlakäyttöön.

Muut tapahtumat
Tarjoamme koulutuksiin, kokouksiin, infotilaisuuksiin, urheilutapahtumiin, lastenjuhliin, markkinatilanteisiin ja muihin tapahtumiin niin kuvan, äänen ja valon kuin lavan, kylmä- ja kuumasäilytyksen sekä kalusteetkin. Löytyy sopivaa kalustoa niin pienempään kokoushuoneeseen kuin isompaan tilaisuuteen.
Tapahtumatarvikkeet
TapahtumatarvikkeetValaistusÄänentoistoKylmä- & kuumasäilytysKalusteetTeemapaketitPopcornkonePehmiskoneHattarakoneBlackjack-PöytäPöydätTuolitEsitystekniikkaBaaritiskitPomppulinnat
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Porin alue, Tampereen alue, Turun alue
Tutustu koko laajaan valikoimaamme lisää tästä!

VUOKRA-AIKA
Vuokra-aika on sovittavissa, pääsääntöisesti 3-4 vuorokautta. Tarve noutaa ja palauttaa saman päivän aikana järjestetään aina tapauskohtaisesti mahdollisuuksien mukaan. Varatut tuotteet noudetaan HeVi Propsin toimipisteeltä asiakkaan toimesta tai toimitetaan sovittuun osoitteeseen vuokrauksen aloituspäivänä palveluntarjoajan toimesta. Jos valittu vuokra-aika on esimerkiksi perjantaista sunnuntaihin, mutta tuotteet tarvitaan jo heti perjantaina aamusta, kannattaa harkita torstai aloituspäiväksi. Varatut tuotteet palautetaan HeVi Propsin toimipisteelle asiakkaan toimesta tai noudetaan palveluntarjoajan toimesta sovitusta osoitteesta vuokrauksen lopetuspäivänä. Noudot ja palautukset sovitaan erikseen arkisin klo 10-19 väliselle ajalle ja sunnuntaisin vastaavasti klo 15.30 alkaen. Lauantaisin on varasto suljettu, mutta toimitukset ja asennukset onnistuvat myös lauantaisin sopimuksen mukaan.

MAKSAMINEN JA PERUUTUKSET
Kaikki hinnat verkkosivuillamme tuotteiden yhteydessä ovat ALV 0%. Ostoskori näyttää lopullisen hinnan sisältäen ALV 24%. Yli neljän vuorokauden varauksille verkkokaupan kalenteri antaa hinnaksi 999.999,99€, jolloin laskemme ajanjaksolle tarjouksen. Tuotteita voi ja kannattaa silti varata verkkosivujen kautta, koska tämä vaikuttaa varastosaldoihin siltä ajanjaksolta. Laskutus menee annetun tarjouksen mukaisesti niissä tilanteissa, kun verkkosivut eivät voi antaa todellisen vuokrahinnan. Yrityksillä maksuehto on 7 pv netto tai sopimuksen mukaan, maksimissaan 30 pv netto. Kuluttajien maksuehto on 14 pv netto tai viimeistään vuokrauksen alkua edeltävä päivä. Lasku lähetetään etukäteen joko sähköpostitse tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tai verkkolaskuna. Lasku erääntyy pääsääntöisesti ennen vuokrauksen alkua. Jos lasku on lähetetty ja erääntynyt ennen varauksen alkua, HeVi Propsilla ei ole velvollisuutta luovuttaa varattuja tuotteita maksun puuttuessa.

Tilauksen peruuntuessa, HeVi Props Oy:llä on oikeus veloittaa varausmaksun korvauksena menetetyistä ansioista. Korvaus on 20% tilauksesta tai vähintään 30 €. Alle 30 € tilaukset veloitetaan kokonaisuudessaan myös tilauksen peruuntuessa. Räätälöidyt tai erikseen hankittavat tuotteet veloitetaan kokonaisuudessaan myös asiakkaan peruuttaessa tilauksensa.
Noutamatta jättämisestä tai palautuksen viivästyksestä veloitetaan muutoksesta aiheutetut kulut ja mahdollisen ylimenevän vuokra-ajan hinta. Toimitukset, noudot ja asennukset sovitaan tilauksen yhteydessä ja palvelusta veloitetaan vuokrahinnan lisäksi erikseen annetun ja hyväksytyn tarjouksen mukaisesti.

Alle 50 €:n (alv 24%) tilauksiin lisätään laskutuslisä 5€ (alv 0%).

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
HeVi Props Oy