THannah

Tervetuloa THannahin juhlien taianomaiseen maailmaan!

Etsitkö täydellistä hääpukua, juhlavaa asua tai upeita koristeita ja kalusteita juhliisi? Olet saapunut oikeaan paikkaan! THannah on täällä auttamassa sinua luomaan unelmiesi hääjuhlan tai ikimuistoisen tilaisuuden. THannah tarjoaa laadukasta vuokrauspalvelua hääpukujen, juhlatarvikkeiden ja kalusteiden osalta, jotta voit järjestää upean tilaisuuden ilman suuria kustannuksia.

Miksi ostaa kaikkea omaksi, kun voit vuokrata tarvitsemasi? THannah tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmiesi juhlat edullisesti. Hää- ja juhlatarvikkeiden vuokraaminen on myös ekologinen valinta, sillä vuokraamalla voi vähentää kulutuksen määrää. THannahin missiona on auttaa sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman, samalla kun säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Laaja valikoima kattaa kaiken tarvittavan hääpukuja, somisteita, kalusteita ja juhlatelttoja unohtamatta. Olipa kyseessä romanttinen satuhää tai tyylikäs teemajuhla, THannahilla on juuri sinulle sopivat tuotteet.

Toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu, mutta palvelu onnistuu myös laajemmin tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit tulla tutustumaan tuotteisiin THannahin Keravan toimipisteellä, josta voit myös noutaa haluamasi tuotteet.

Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Siksi THannah tarjoaa myös joustavat vuokrausajat – voit pitää tuotteita neljä päivää, mutta sovittaessa pidempi vuokra-aika järjestyy. Lisäksi THannahilla on kuljetuspalvelu, joten voit keskittyä täysin juhlien suunnitteluun ja antaa THannahin hoitaa tuotteiden toimitus ja nouto.

THannah haluaa tehdä juhlistasi unohtumattomat, vaivattomat ja budjettiystävälliset. Ota yhteyttä rohkeasti, niin THannah auttaa sinua luomaan juhlan, josta unelmoit.

Kurkkaa lisää THannahin palveluista täältä!
Tapahtumatarvikkeet
HääpuvutVuokrausSomisteetJuhlateltatJuhlatarvikkeet
Sijainti:
Kerava
Toiminta-alue:
Helsingin alue
  • Somisteet, kattaus ja valaistus - katso hinnasto täältä
  • Juhlateltat ja kalusteet - katso hinnasto täältä
  • Hääpuvut ja juhla-asut - katso hinnasto täältä

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
THannah