Sonemar / Tapahtumatekniikka

Sonemar Oy on tamperelainen, jo yli 30 vuotta toiminut tapahtumatekniikka- ja ohjelmapalveluyritys, joka toteuttaa erisuuruisten tapahtumien, tilaisuuksien ja juhlien valo- ja äänitekniikkaa. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla Sonemar mahdollistaa äänentoiston jopa 3000 henkilön tilaisuuksiin. Se on hoitanut äänen ja valon usealla Suomen kärkiartistin keikalla.

Yritystilaisuuksien ja yksityisten juhlien lisäksi kokemusta löytyy festareista, muotinäytöksisä ja messuosastoistakin. Tutustu Sonemar Oy:n laiteluetteloon ja -tietoihin tarkemmin täällä.


Sonemar auttaa mielellään sopivan äänentoistolaitteiston vuokraustarpeiden kartoittamisessa. Voit vuokrata tilaisuuteesi esimerkiksi yhden tai useamman kaiuttimen, mikserin, tarpeeseesi soveltuvan mikrofonin ja DJ- tai karaokelaitteen. Tarvittaessa laitteet tuodaan ja rakennetaan teille käyttövalmiiksi.


Valaisua voi vuokrata moneen eri tarkoitukseen: Tilan muuttamiseen esimerkiksi seinävärjäyksellä juhlatilaksi, esiintyjän valaisuun, ulkotiloissa olevan kohteen, kuten seinän, puun tai rakennuksen valaisuun. Lisäksi tarjolla on valoefektejä, kuten ns. stand alone -valoefetkejä, sekä musiikin bassoniskun yhteydessä tapahtuvia valokuvioita.

Lisäksi yritys tarjoaa kuvatekniset toteutukset, kuten screenit, joissa on esitettynä ohjelma-aikataulut ja infot.


Sonemarin kädenjälki on näkynyt mm. lukuisilla festareilla, kauppakeskuksissa, jäähalleissa ja liikuntatiloissa ympäri Suomea. Se on tehnyt ääntä ja valoa lukuisille kotimaisille kärkiartisteille. Artistiasiakkaina ovat olleet esimerkiksi Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, JVG, Hevisaurus, Jean S, Virve Rosti, Klamydia, Korpiklaani, Kotiteollisuus, Yö ja Arttu Wiskari.

Mikäli tarvitset tapahtumaasi myös kalustoa, löydät Sonemarilta sekä tapahtumakalusteet, että teltat ja esiintymislavat.

Sonemarilta löytyy myös hyvä valikoima klaffituoleja, klaffipöytiä sekä baaripöytiä vuokralle.

Ääni- ja valotekniikka
TapahtumatekniikkaÄänentoistoValaistusKuvatoteutus
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnat määrittyy tapauskohtaisesta – olethan yhteydessä, ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sonemar Oy