Yucca Group / Esiintyjät

Yucca Group on ohjelmaa, tekniikkaa ja suunnittelua tarjoava tapahtuma-alan toimija, jossa yhdistyy tuore näkymys ja vankka kokemus. Yritys panostaa innovatiivisiin ideoihin, laatuun ja asiakaspalveluun.

Yksi Yucca Groupin vahvuuksista on luovuus. Se tarjoaa tapahtumiin laadukkaita eri alojen ammattilaisesiintyjiä – soveltuen aina kunkin juhlan ja tilaisuuden luonteeseen. Tavoitteena on luoda tilaisuudesta kuin tilaisuudesta aina viihtyisä ja eloisa tukien tilaisuuden tavoitetta.


Yucca Groupin DJ:t työskentelevät aktiivisesti erilaisissa ja erikokoisissa yksityis- ja yritystilaisuuksissa. Vahvinta osaamista on vaativat yritystilaisuudet, joissa luodaan ainutlaatuista tunnelmaa, ja joita varten suunnitellaan musiikki- ja äänimaailma, sekä niiden laadukas toteutus.


Yucca Group välittää tapahtumiin ja ravintoloihin musiikin saralta ajankohtaisimpia artisteja ja esiintyjiä. Lisäksi muut esiintyjät, kuten improvisaattorit ja taikurit saat tilaisuuteesi Yucca Groupin kautta. Lisäksi se suunnittelee mielenkiintoiset klubikonseptit yhdessä DJ:n kanssa, tähän sisältyen tapahtumatekniikka ja markkinointimaterialit.
Ohjelmatoimisto
DJArtistiTaikuriImprovisaattoriEsiintyjä
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu määrittyy tapahtumakohtaisesti – olethan yhteydessä, ja kysy lisää!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Yucca Group Oy