Jenga-Jengala | Tapahtumatarvikkeet

Jenga-Jengala tarjoaa laajan valikoiman vuokratuotteita, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman kokemuksen!

Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, syntymäpäiväjuhlat tai muu tilaisuus, Jenga-Jengalalta löydät kaiken tarvitsemasi.

Jenga-Jengalan vuokrattava onnenpyörä
  • Ehdoton kestosuosikki onnepyörä vetoaa aina yleisöön, oli tapahtuma mikä tahansa! Mikä numero nyt tuleekaan, vai osuuko erikoissektoriin? Vain mielikuvitus on rajana, mitä onnenpyörän pyöräytyksestä voikaan seurata. Jenga-Jengalan värikäs onnenpyörä taipuu moneen tarpeeseen. Sitä voi käyttää lappeellaan esim. pöydällä tai pystysuuntaisesti - jalka ja jalusta tulevat haluttaessa mukana. Pyörölevyn halkaisija on noin 60 cm. Numeroituja sektoreita on 15 ja lisäksi Jenguli-erikoissektori johonkin erikoisempaan yllätykseen. Vuokrahiinta alk. 60 €/vrk (sis. alv). Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen.

Jenga-Jengalan vuokrattava rintamerkkikone
  • Rintamerkkien ja magneettien askartelu on superhauskaa puuhaa kaikenikäisille! Se sopii monenlaisten tapahtumien sisällöksi hääjuhlista synttäreihin ja messuosastoista opiskelijatapahtumiin. Jenga-Jengalan rintamerkkikoneella voi tehdä joko 38 mm tai 59 mm halkaisijalta olevia pinssejä tai magneetteja. Laitteen mukana tulee leikkuri, jolla pyöreät aihiot on helpompi ja nopeampi leikata oikean kokoisiksi. Voit halutessasi tiedustella valmiita värityskuvia vaikkapa tapahtumasi logolla tai maskotin kuvalla. Myös ohjatut rintamerkkityöpajat avaimet käteen -periaatteella kuuluvat Jenga-Jengalan valikoimiin. Rintamerkkikoneen vuokrahinta on alkaen 25 €/vrk, sis. alv ja 15 kpl rintamerkkiaihioita. Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen.

Jenga-Jengalan vuokrattava leikkipaikka
  • Jenga-Jengalan vuokrattava leikkipaikka tarjoaa juhlapäivän tai tapahtuman ajalle pikkuväelle mielekästä puuhaa - tästä touhusta ei väriä ja ilottelua puutu! Leikkipaikan välineistökattaus valitaan käytettävissä olevan tilan ja lattiamateriaalin mukaisesti. Vaihtoehtoja on runsaasti, kuten mm. pieni pallomeri ja liukumäki, tasapainoilurata, automatto, palapeli-hyppyruudukko, pehmojalkapalloilu, keinuvateja ja lattiakiitureita. Leikkipaikka on tarkoitettu sisätiloihin, eikä se sisällä aitoja. Mukaan saa halutessaan omatoimisen leikkimisen ohjeet sisältävän roll-upin sekä värikästä lippuviiriä somistamiseen. Myös valvottu lapsiparkki kuuluu Jenga-Jengalan valikoimiin. Leikkipaikan vuokraus mieluiten noutaen tai kuljetuksesta sopien (välineitä ei ole koosta johtuen mahdollista postittaa). Hinta alk. 85 € (sis. alv).

Jenga-Jengalan vuokrattava Hilima Haepakka hiihtoseikkailu
  • Hilima Haepakka -tontusta hiihtäminen on ihan parasta talvipuuhaa! Istuta hiihtoladun varteen näyttävät metallikyltit, joissa Hilima Haepakan kanssa lapset (ja miksei aikuisetkin) kokevat hiihtämisen hauskuutta ja oppivat samalla hiihdon perinteistä. Hiihtoseikkailu sopii erityisen hyvin täydentämään kuntien liikunta- tai kulttuuritoimien, urheiluseurojen tai vaikkapa aktiivisten kyläyhdistysten toimintaa. Vuokrahinta 350 € / 1 kk (+ postitus 30 €). Alv 24% lisätään.

Jenga-Jengalan vuokrattava Hilima Haepakka luontoseikkailu
  • Tontun laatiman tehtävärastiradan myötä metsäretki muuttuu entistä hauskemmaksi! Koko perheen ulkoilemista ja luonnontuntemusta aktivoivan seikkailun voi sijoittaa helposti luontopolun varteen puihin tai puiston aitaan. Seikkailussa on 9 erilaista pulma-, etsintä- tai liikunnallista tehtävää, joiden ohjeet toimitetaan säänkestävinä banderolleina kiinnitysnaruineen (yhdessä tehtävässä voi olla useampia banderolleja). Banderollin koko: lev 25 cm x kork 50 cm. Mukana on yksi tekstitön banderolli, jota voi hyödyntää tervetuloa-tekstin, tapahtumajärjestäjän tai synttärisankarin nimen, saapumisohjeet, reitin alkupisteen tms. ilmoittamiseen.
  • Seikkailu soveltuu esimerkiksi koulujen ja päiväkotien sekä yhdistysten touhupäiviin tai synttärijuhlasisällöksi. Luontoseikkailun toimittaminen postitse on mahdollista, mukaan tulee myös palautukseen soveltuva osoitekortti. Hinta alk 150 €/vrk (pienet ja lyhytaikaiset yhdistyksen ja yksityisten tapahtumat, sis. alv). Edestakainen postitus + 25 €.

Jenga-Jengalan vuokrattavat vuodenajat-valoasut
  • Upeat Vuodenajat-valoasut elävöittävät pimeän hetken tapahtumia! Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi ovat kukin persoonallisia ja kauniita fantasiapukuja. Valohahmot voivat kiertää ryhmänä tai yksittäin tuoden maagista tunnelmaa erilaisiin piha- ja sisätapahtumiin. Fantasia-asut toimivat myös päivänvalolla ilman valoefektejä. Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen (useita isoja muovilaatikoita, joiden postitus on haasteellista). Valoasujen vuokrahinta alkaen 250 €/tapahtuma. Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen.

Jenga-Jengalan vuokrattava kuvioleikkuri
  • Sizzix-kuvioleikkuri on todella koukuttava! Se sopii tapahtumien työpajojen sisällöksi tai vaikkapa hääkutsujen valmisteluun. Vuokrasetissä on mukana lukuisia, kuvasta poikkeaviakin kuvioteriä, jotka soveltuvat joko paperin tai paksummankin kangas- ja kartonkimateriaalin leikkaamiseen. Laitteella voi myös tehdä paperille kokokuviointeja. (Työstettävät materiaalit eivät kuulu settiin). Hinta alkaen 25 € (sis alv.). Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen.

Jenga-Jengalan vuokrattava popcorn-kone
  • POP-POP-POP! Pöytäkokoinen popparikone on lasten supersuosikki ja soveltuu esimerkiksi kotisynttäreille tai messuosastolle. Laitteen ulkomitta on noin 30 x 30 x 50 cm. Yhdellä kertaa sillä saa noin 2 litraa poppareita. Popattavaksi sopivat kaupasta saatavat maissinjyvät (jyvät eivät sisälly vuokraukseen). Hinta alk. 30 €/vrk (sis. alv). Vuokraus mieluiten noutaen tai kuljetuksesta sopien (laitetta ei ole mahdollista postittaa).

Jenga-Jengalan vuokrattavat lattiakiiturit
  • Muksujen cruisailu näillä hassunhauskoilla kiitureilla on taatusti SE KOVIN juttu! Kiiturit ovat vain sisäkäyttöön ja painoraja on 50 kg. Hinta alkaen 25 € (sis. alv), setissä on kaksi kiituria. Toimitus muulla tavoin kuin noutaen on lisämaksullinen.

Noudot onnistuvat kätevästi Siilinjärven Vuorelasta sovittuna ajankohtana, jotta voit keskittyä täysillä tapahtumasi järjestämiseen.

Tapahtumatarvikkeet
LaitevuokrausRintamerkkikoneLeikkipaikkaOnnenpyöräSeikkailutPopcorn-koneLattiakiituritTapahtumatLastenjuhlat
Sijainti:
Kuopio
Toiminta-alue:
Kuopion alue

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Jenga-Jengala