äänimies.fi

äänimies.fi on yksityis-, yritys- ja yleisötapahtumien tekninen kumppani Helsingin alueelta. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella tapahtumatekniikkaa pienten ja keskisuurten tapahtumien, tilaisuuksien ja juhlien tarpeisiin laitevuokrauksesta aina kokonaisvaltaiseen avaimet käteen -toteutukseen asti.

Valikoimasta löytyvät laadukkaat ja kätevänkokoiset PA-laitteet, esiintyjien backline-tarpeita, tunnelmaa luova tapahtumavalaistus, tehokkaat videotykit sekä ammattitaitoiset äänimiehet ja tuotantopalvelut. Luotamme laadukkaisiin vuokralaitteisiin, jotka on suunniteltu helposti käytettäviksi.

Palvelemme tapahtumia laidasta laitaan: henkilöstö- ja asiakasjuhlat, avajaiset ja myymälätapahtumat, vuosijuhlat ja valmistujaiset, häät, syntymäpäivät ja pikkujoulut, konsertit ja pienet festivaalit, klubi-illat ja diskot, tori-, urheilu- ja yritystapahtumat sekä messut, seminaarit ja kirkolliset tapahtumat.

Jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja tapahtumakohtaisesti. Mahdollistamme usean erilaisen budjetin tapahtumat ja kuuntelemme kaikkia tarpeita. Useita settikokoja tarjolla! Tarjoamme laadukkaita laitekokonaisuuksia, kuljetus- ja asennuspalveluita sekä tapahtumateknikoita (ääni- ja valomiehet). Tavoitteenamme on mahdollistaa tapahtumanjärjestäjän keskittyminen ohjelman sisältöön, sillä me autamme tekniikan kanssa. Asiakaspalvelu on kaiken toimintamme ydin!

Palvelemme myös juhlatiloja ja valmiita tapahtumakonsepteja tarjoten räätälöityjä ratkaisuja. Palvelualueemme keskittyy pääasiassa Uudellemaalle, mutta olemme avoinna myös tarpeille kauempaa!

www.äänimies.fi on #palvelevaäänimies ja monipuolinen musiikki- ja äänialan toimija.

#äänimies #äänimiesfi #äänentoistovuokraamo

Katso täältä lisää ja pyydä tarjous:
Ääni- ja valotekniikka
ÄänitekniikkaValotekniikkaPAKaiuttimetMikseritMikrofonitVideotykitValkokankaatProjektoritScreenitValotDiscovalotLaitevuokrausTeknikotMiksaajatYritystapahtumatVuosijuhlatKokouksetHäätPikkujoulut
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue
Hinnastoesimerkki:

Häät & juhlat -paketit
Häihin, merkkipäiviin ja muihin yksityisjuhliin kaikenkokoisia äänentoisto- ja valaistussettejä valmiina paketteina. Niillä soitatte koko juhlapäivän taustamusiikit, ohjelma- ja juhlapuheet sekä illan tanssit! Suosituimmat setit esitelty alla paketteina.

Paketin laitesettiin kuuluu:
Juhlien ja juhlatilan koon mukaan äänentoisto- ja valaistussetti: kaiuttimet, tarpeellinen määrä mikrofoneja, miksauspöytä, tunnelma- ja/tai discovalaistus sekä kaikki tarvittava kaapelointi (esim. aux-johto läppärille, puhelimelle, padille tms.).

Paketin palveluihin kuuluu:
Kuljetukset, asennus ja purku sekä paikan päällä ohjeistus laitteiden käyttöön. Koko vuokrauksen ajan käytössäsi on myös puhelintuki.


Pakettiesimerkit:

Pieni tila ja vierasmäärä ~40-80 hlöä:
  • Small / Medium PA & 4-6kpl valoja
  • 300-400€

Keskisuuri tila ja vierasmäärä ~70-140 hlöä:
  • Medium / Large PA & 4-8kpl valoja
  • 400-500€

Suuri tila ja vierasmäärä ~100-300+ hlöä:
  • Large / Extra Large PA & 6-10kpl valoja
  • 500-600€

Kotisivuilta pääset tutustumaan tarkemmin tarjontaamme: www.äänimies.fi


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Marko Jantunen
äänimies.fi