Pinballboys | Flipperit ja arcade-pelikoneet

Pinballboys on toimittanut flippereitä mitä erilaisimpiin tapahtumiin vuodesta 2015 saakka. Flipperi sopii firman bileisiin, synttäreille, häihin tai mihin tahansa väriä ja iloa kaipaavaan tapahtumaan!

Laaja flipperivalikoimamme koostuu eri teemaisista flippereistä 90-luvulta aina 2024-malleihin saakka. Meiltä löydät niin bändi-, leffa-, kuin supersankari-teemaisetkin koneet, jotka ovat hyvin huollettuja ja siistejä.

Flipperi onkin takuuvarma tyky-päivien tai vaikkapa yksityistilaisuuksien piristäjä. Upeat valot, mielenkiintoiset pelikentät ja sosiaalisesti mukaansatempaava kilvoittelu tuovat piristettä mihin tahansa porukkaan.

Asiakaspalautteen perusteella voimme taata niin uusien kuin kokeneidenkin pelaajien viihtyvän erinomaisesti pelien äärellä.

Hintaan sisältyy kaikki, eli kuljetus, asennus, lyhyt opastus ja tietenkin rajoittamaton määrä pelejä (freeplay). Tuomme flipperin paikan päälle ennen tapahtumaa ja noudamme sen pois tapahtuman jälkeen. Helppoa!

Toimintamme painopiste on pääkaupunkiseudulla, mutta kuljetamme flippereitä sovittaessa kauemmaskin. Flipperi tarvitsee noin 2 x 1 metriä tilaa ja tavallisen sähköpistorasian. Musiikki on portaattomasti säädettävissä tapahtumaan sopivalle tasolle.

Kysy meiltä flipperin seuraksi myös arcade-pelikonetta.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tapahtumaasi sopiva flipperikattaus: yhdestä on paljon iloa, flipperirivistöstä vielä enemmän!
Tapahtumatarvikkeet
ViihdelaitteetPelitFlipperitPelikoneetYritystapahtumaYksityistilaisuudetArcade
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Oulun alue
Flipperi pääkaupunkiseudulle toimitettuna 299 € + alv. Kysy tarjousta useammasta flipperistä tai pidemmille vuokrakausille. Meiltä saat flipperin myös toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Pinballboys