Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Puhujat

Löydä paras puhuja tapahtumaan Venuusta. Varaa helposti sopiva puhuja juhliin, seminaariin, kokoukseen tai muuhun tilaisuuteen.

Näytetään 1 - 21 / 21 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Suomen parhaat puhujat yritystapahtumaan tai yksityistilaisuuteen

Mistä hyvä puhuja juhliin tai tapahtumaan? Venuusta löydät Suomen parhaat puhujat: vakuuttavat, karismaattiset ja inspiroivat keynote-puhujat, valmentajat, motivaatiopuhujat ja moderaattorit, jotka tekevät keikkaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa – sekä muualla Suomessa, kuten alueilla kuten pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Vantaa, Espoo, Rovaniemi, Jyväskylä ja Kuopio.

Venuu on Suomen suosituin tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivusto, jota käyttää yli 150 000 ihmistä kuukausittain. Täysin Suomessa kehitetystä palvelusta löytyy puhujat teemoihin kuten motivaatio, inspiraatio, luovuus, flow, johtaminen, hyvinvointi ja työhyvinvointi. Löydät myös parhaat puhujatoimistot helposti.

Kuinka paljon maksaa puhujan varaaminen tapahtumaan, juhliin tai vaikkapa häihin? Mistä innostava, hauska tai edullinen keynote-puhuja tai motivaatiopuhuja yritystilaisuuteen? Venuusta löytyy kaiken kokoisiin tilaisuuksiin sopiva, kokemuksia luova luennoitsija, jonka hinta ei päätä huimaa. Tutustu puhujien profiileihin, lähetä kysely ja buukkaa puhuja, joka ottaa tilaisuuden ja yleisön takuuvarmasti haltuun!