Timo Polari

Timo Polari (s. 1969) on esiintyjä, luennoitsija ja kirjailija. Vuodesta 1989 alkaen hän on seikkailut eri puolilla maailmaa. Polari on mm. hiihtänyt etelänavalle sekä matkannut laajasti Euroopan kulttuurikohteissa. Koulutukseltaan Polari on liikuntatieteiden maisteri.

Vuodesta 2002 lähtien Timo Polari on esiintynyt ja luennoinut yli 800 kertaa mm. Suomen suurimmille yrityksille, toimialoille laidasta laitaan ja lähes kaikenlaisille yleisöille. Polari on kiehtovan moniulotteinen sekoitus erämaiden karaistunutta selviytyjää, luovaa taiteilijasielua, pehmeää perheenisää ja viisasta ajattelijaa.

Asiakkailta kuultua:

"Timo Polarin vahvuuksia ovat luentojen räätälöinti kuulijoiden maailmaan sopivaksi sekä intensiivisen ja innostavan tunnelman luominen. Timo on aidosti lämmin ja helposti lähestyttävä. Luentopalaute on todella vakuuttavaa."
 • Diane Galbraith / koulutuspäällikkö, Globex Information Oy

"Odotukset olivat ennakkotiedon perusteella kovat ja ne täyttyivät moninkertaisesti. Olin vaikuttunut. Puhe, kuvat ja videot vetivät vakavaksi, herkistivät, naurattivat ja itkettivät. Antoivat valtavasti voimaa, motivaatiota ja uskoa omiin unelmiin. Pyöräilin kotiin onnenkyyneleet silmissä."
 • Hanna Uusitalo / Fitlandia.fi

"Timo Polari räätälöi esityksensä suomeksi ja englanniksi mihin tahansa tilaisuuteen tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Polarin luennot ovat sisällöllisesti ja audio-visuaalisesti erittäin korkeatasoisia, viihdyttäviä, innostavia ja koskettavia."
 • Olli Lepänrinne / Magnumlive
Puhuja
TahdonlujuusVoimavarojen kasvattaminenMyönteinen ajatteluTavoitteiden saavuttaminenYhteishenkiSelviytyminen ja vaikeuksien voittaminenLaaja-alainen itsensä kehittäminenMotivaatio
Sijainti:
Seinäjoki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Timo Polari koostaa esityksensä tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Eri luennoista ja teemoista saa valita mieleisensä sisällön. Kun kokonaisuus on selvillä, tilaaja saa siitä hintatarjouksen.

Lisäpalveluna Polari järjestää toiminnallisia osioita, kuten maastossa tapahtuvaa koulutusta ja virkistystoimintaa.

Polarin uusinta kirjaa on saatavilla omistuskirjoituksin esim. henkilöstö- ja yrityslahjaksi.

Esimerkkejä luennoista

Päämääränä Etelänapa -luento:
 • Tämä luento perustuu Timo Polarin yli 30 vuoden kokemuksiin maailman vuoripoluilla, erämaissa ja napaseuduilla.
 • Avainteemoja ovat mm. ihmisen tahdonlujuus, omien voimavarojen kasvattaminen ja hyödyntäminen, tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen, myönteinen ajattelu ja myönteinen toimintakulttuuri, ryhmässä työskentely ja joukkuehenki, laaja-alainen itsensä kehittäminen, innostus ja motivaatio.

Selviytyjät -luento:
 • Selviytymisen lait ovat samat kaikkialla: erämaissa, työelämän haasteissa, vaikean avioeron yhteydessä, taloudellisissa vaikeuksissa, terveyteen liittyvissä ongelmissa sekä globaalissa epävarmuudessa.
 • Polarilla on erittäin laajasti omakohtaisia kokemuksia sekä perehtyneisyyttä selviytymisen universaaleihin teemoihin. Grönlannin onnettomuudesta selviytymisen lisäksi Polari on pelastanut itsensä ja kaksi muuta ihmistä hukkumiskuolemalta sekä jäänyt eloon tuhoisasta auto-onnettomuudesta.
 • Uraauurtavan pro gradu -tutkielmansa Polari teki otsikolla Psyykkinen kestävyys pitkällä erämaavaelluksella (Jyväskylän yliopisto, Liikuntakasvatuksen laitos, 1995).
 • Polari kertoo, miten ennakoida ja välttää kriisit, onnettomuudet ja vaikeudet sekä miten niistä selviydytään – ennemmin tai myöhemmin jokainen yksilö, yhteisö ja liikeyritys tulee vaikeuksia joka tapauksessa kohtaamaan.

Kulttuuriseikkailu -luento:
 • Tämä luento on yhteenveto Polarin seitsemän vuotta kestäneestä Kulttuuriseikkailu-hankkeesta.
 • Kymmenen viikon ajan Polari polkupyöräili ja matkusti Euroopan tunnetuimmille kulttuurikohteille.
 • Polari näyttää konkreettisesti, maanläheisesti, hauskasti ja oivaltavasti, miksi ja miten kulttuuria ja sivistystä kannattaa hyödyntää.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Timo Polari