Puhuja Jaana Hautala

Jaana Hautala on puhuja, jonka läsnäoloa ja innostusta on vaikea unohtaa. Yli viidentoista vuoden aikana hän on vieraillut sadoissa organisaatioissa puhujana, valmentajana ja kouluttajana, keskittyen inhimillisen kilpailukyvyn kehittämiseen, missä ihmisyys on aina keskiössä.

Jaanan puheenaiheet käsittelevät työelämän ajankohtaisia teemoja, kuten palautuminen, vahvuudet, yhteisöllisyys, uudenlainen ajattelu, innostaminen, vuorovaikutus ja suorituskyky. Hänen lähestymistapansa on työelämälähtöinen, ja hän tuo mukanaan yli 15 vuoden kokemuksen erilaisista esihenkilötehtävistä.

Henkinen suorituskyky, mielentaidot, tunneäly ja palautuminen ovat Jaanan intohimoja, ja hän on omistautunut tarjoamaan käytännön vinkkejä näillä aloilla. Korona-vuosien aikana Jaana on pitänyt innostavia ja voimaannuttavia luentoja etänä, osoittaen läsnäolon ja innostuksen välittymisen sekä virtuaalisesti että livenä.

Jaana Hautala ei ole pelkästään puhuja – hän on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen valmentaja, kouluttaja, luennoitsija sekä tietokirjailija. Hänen kokemuksellinen ja energinen lähestymistapansa tuo uudenlaista näkemystä työelämään ja suorituskykyyn.

Jokainen Jaanan puhe ja luento ovat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka jättävät kuulijat oivaltamaan ja innostumaan vielä pitkään. Jos etsit puhujaa, joka antaa rohkeutta, innostaa ja tuo merkitystä, valitse Jaana Hautala.

Kurkkaa lisää Jaanasta:
Puhuja
PuhujaTyöhyvinvointiPalautuminenYhteisöllisyysVahvuudetVuorovaikutustaidotLuennoitsijaValmennus
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Jaana Hautala
Oivaltamaan Oy