Ville Availa

Ville Availa on yli 25 vuoden yrittäjä- ja liikkeenjohtotaustan omaava puhuja, panelisti ja tilaisuuksien moderaattori, jonka puheenvuorot mm. kiertotaloudesta, tulevaisuudesta, datasta, muutoksesta ja taloudesta tempaavat jokaisen kuulijan mukaansa!

Ville Availan uran taustalla on monia muutoksia, projekteja sekä jatkuvaa oppimista, jotka ovat luonnollisesti vaikuttaneet esiintymisten aiheisiin ja näkemyksiin. Vuosien varrella Ville on ehtinyt olemaan mukana monessa muutoksessa – 17 vuotiaana perustettu yritys Ambientia Group starttasi lukioaikaan ja Double Round sitten parikymmentä vuotta myöhemmin.

Molempien yritysten taustaan ovat vaikuttaneet suuret muutokset maailmalla. 90-luvulla ryhdyttiin rakentamaan koko nykyistä maailmanlaajuista tietoverkkoa sekä palveluja sen päälle. 2020-luvun maailmassa taas tietoisuus siitä, että meillä on vain yksi planeetta, on alkanut pikkuhiljaa valjeta myös välinpitämättömimmille ihmisille.

Ville puhuu muutoksesta maailmassa, yrityksissä ja ihmisissä. Miten muutos meihin vaikuttaa, miten sen kanssa tulisi toimia, miten siihen voi varautua ja miten sitä tulisi suunnitella. Konferensseissa ja seminaareissa Ville Availa on puhuja, panelisti ja tilaisuuksien moderaattori. Yleisimmät teemat liittyvät vastuullisuuteen, kiertotalouteen, johtamiseen, muutokseen, digitalisaatioon ja tietysti tulevaisuuteen.

Esiintyminen on aina ollut tärkeä osa persoonaa, joten Villestä on mukavaa jakaa tarinoita, kokemuksia ja tietoa eteenpäin. Tärkeitä aiheita ja kokemusta on paljon, ja sen mukaiset puheenvuorojen teemat ovat esillä tällä sivustolla.

Kuvat:
  • Olli-Pekka Latvala
  • Niko Kauria
Puhuja
Asenne & MuutosDigitalisaatio & TeknologiaJohtaminenJuontaja & ModeraattoriKasvu & KehittäminenYmpäristö & Vastuullisuus
Sijainti:
Hämeenlinna
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Jokainen tilaisuus on omanlainen kokonaisuus ja räätälöidään asiakkaan toiveiden sekä tilaisuuden yksilöllisten tarpeiden mukaan – kysy siis tarjousta juuri teidän tapahtumalle!

Teemat:
  • Kiertotalous – Meillä on vain yksi planeetta
  • Tulevaisuus – Sitä ei voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida
  • Data – Tulevaisuuden raaka-aine
  • Muutos – Ihmisten pitää ymmärtää se
  • Talous – Uudet liiketoiminnan mallit edellyttävät digitalisaatiota
  • Kestävä kasvu – Juna on jo menossa, mutta keretäänkö edes asemalle?

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Ville Availa