Saara Remes

Kokemuksellaan ja syvällisellä asiantuntemuksellaan konfliktien ratkaisemisesta ja ennaltaehkäisystä Saara Remes on kysytty puhuja, jonka esiintymiset saavat kuulijat oivaltamaan ja innostumaan.

Yli kahden vuosikymmenen ajan yritysvalmennusta tehnyt Remes hallitsee vaativat vuorovaikutustilanteet ja muutostilanteiden käsittelyn ammattitaidolla, aina yritysten ylimmästä johdosta tavallisiin työntekijöihin asti.

Saaran vahvuus puhujana ja coachaajana piilee hänen kyvyssään muuntautua erilaisiin tilaisuuksiin, tarjoten selkeää ja helposti lähestyttävää tietoa ilman turhaa konsulttijargonia. Hän on erittäin kiitelty puhuja yritysten asiakastilaisuuksissa, webinaareissa ja seminaareissa paneelikeskusteluissa.

Hän on onnistunut yhdistämään taitavasti emotionaalisen älykkyyden liiketoiminnan kehittämiseen, ihmisten johtamiseen ja työpaikan ilmapiirin parantamiseen. Saaran puheet ja menetelmät ovat validoitu monista akateemisissa tutkimuksista.

Esitysten keskiössä on aina ymmärrys siitä, millaista on olla nykypäivän työelämässä. Hyvinvointi ja tuottavuus ovat hänelle keskeisiä teemoja, ja hän korostaa niiden välistä symbioosia.

Saara lähestyy puheitaan käytännönläheisesti, helposti ja hauskasti, tarjoten kuulijoilleen konkreettisia vinkkejä, joita nämä voivat heti ottaa käytäntöön työelämässä sekä arjessa. Hänen lupauksensa jokaisesta esiintymisestä on, että jokainen kuulija poistuu paikalta vähintään yhden oivalluksen ja yhden toimivan vinkin rikkaampana!
Puhuja
Hyvinvointi ja tuottavuusTyöpaikan konfliktien sovitteluKonfliktien ennaltaehkäisyVuorovaikutustilanteiden taidotTunneilmapiiriMuutostilanteetYksityistilaisuudetYritystapahtumat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kaikki valmennukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille parhaiten sopiva kokonaisuus!

Suosittuja aiheita esim.
  • Työpaikan hyvä tunneilmapiiri– miten se tehdään?
  • Mitä kaikki tahtovat työpaikalla toisiltaan?
  • Onnistu vaativissa keskustelutilanteissa
  • Sovittelijan silmin – mitä voimme tehdä ehkäistäksemme työpaikan konflikteja?

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Saara Remes
Saara Remes