Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Vuokrakalusteet

Löydä vuokrakalusteet juhliin, häihin ja tilaisuuksiin Venuusta. Vuokraa helposti laadukkaat pöydät, tuolit, sohvat, juhlateltta, baaritiskit, kylmäkaapit ja muut kalusteet.

Näytetään 1 - 16 / 16 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Juhlat tai tapahtuma tulossa, mutta kalusteita puuttuu? Älä huoli, Venuusta löydät kaikki tarvitsemasi vuokrakalusteet! Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen, -palveluiden ja -tarvikkeiden varaussivustosta löydät kaikki kalusteet, mitä juhliin tai muuhun tapahtumaan voi tarvita: tuolit, sohvat, pöydät, baaritiskit, kylmäkaapit, juhlateltta – kaikkea löytyy!

Kuinka paljon maksaa kalusteiden vuokraaminen juhliin, häihin, yksityistilaisuuteen tai yritystapahtumaan? Venuun valikoimasta löydät budjettiin kuin budjettiin sopivat ratkaisut kaupungeista kuten Helsinki, Oulu, Tampere, Turku, Porvoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Kuopio, Rovaniemi, Vantaa ja Espoo. Useat toimijat palvelevat alueilla ympäri Suomen, kuten esimerkiksi pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa ja Lappi.

Etsit sitten vuokrakalusteita synttäreille, kesäjuhliin, pikkujouluihin, ylioppilasjuhliin, valmistujaisiin, rippijuhliin, ristiäisiin tai muuhun tilaisuuteen, Venuusta löydät kaiken tarvitsemasi, jolla luot huikeita elämyksiä ja kokemuksia vieraillesi. Tutustu siis valikoimaan ja valitse laadukkaat vuokrakalusteet juhliin, hyvistä arvosteluista saaneista kalustevuokraamoista. Kalustevuokraus käy helposti!