CF-Telttavuokraus

CF-Telttavuokraus on Tuusulassa sijaitseva tapahtumatarvikkeiden moniosaaja, jolla on vyöllään jo 25 vuoden kokemus! Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen tilaisuuteen sopivat teltat, vessat, kalusteet sekä esiintymislavat.

CF-Telttavuokrauksen kautta hoituu kaikki tapahtumasi järjestämiseen vaadittavat tuotteet! Kattavasta telttavalikoimasta löytyy mm. juhla-, tapahtuma-, messu-, myynti ja pop-up -teltat, joiden ansiosta ulkojuhlien järjestäminen onnistuu vaivatta. Muut vuokrakalusteet, kuten pöytäliinat, esiintymislavat ja tanssilattiat kruunaavat kokonaisuuden joka jää takuulla jokaisen osallistujan mieleen!

CF-Telttavuokrauksen kautta telttojen ja muiden tapahtumatarvikkeiden vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta. Teltat soveltuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin, joissa juhlateltta voi tarjota suojaa sateelta ja auringolta tai tilan ohjelmanumeroille. Lisäksi juhlateltat voidaan pystyttää asfaltille tai maapohjalle ja seiniä on mahdollista asentaa juuri asiakkaan toivoma määrä.

CF-Telttavuokrauksen monipuolisen valikoiman ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla ratkaiset takuulla kunkin tilaisuuden toimivuuteen ja tilakysymyksiin liittyvät haasteet – ota siis yhteyttä ja kerro lisää tarpeistanne!
Kalustevuokraus
TelttavuokrausEsiintymislavatKalusteetPöytäliinatValot ja lämmittimetVessat
Sijainti:
Tuusula
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
CF-Telttavuokraus toimittaa ja asentaa kaikki kalusteet 25v. kokemuksella – tutustu tarkemmin hinnastoon täältä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Petri Ilvespuro
CF-Telttavuokraus