CF-Telttavuokraus

CF-Telttavuokraus on Tuusulassa sijaitseva tapahtumatarvikkeiden moniosaaja, jolla on vyöllään jo 25 vuoden kokemus! Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen tilaisuuteen sopivat teltat, vessat, kalusteet sekä esiintymislavat.

CF-Telttavuokrauksen kautta hoituu kaikki tapahtumasi järjestämiseen vaadittavat tuotteet! Kattavasta telttavalikoimasta löytyy mm. juhla-, tapahtuma-, messu-, myynti ja pop-up -teltat, joiden ansiosta ulkojuhlien järjestäminen onnistuu vaivatta. Muut vuokrakalusteet, kuten pöytäliinat, esiintymislavat ja tanssilattiat kruunaavat kokonaisuuden joka jää takuulla jokaisen osallistujan mieleen!

CF-Telttavuokrauksen kautta telttojen ja muiden tapahtumatarvikkeiden vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta. Teltat soveltuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin, joissa juhlateltta voi tarjota suojaa sateelta ja auringolta tai tilan ohjelmanumeroille. Lisäksi juhlateltat voidaan pystyttää asfaltille tai maapohjalle ja seiniä on mahdollista asentaa juuri asiakkaan toivoma määrä.

CF-Telttavuokrauksen monipuolisen valikoiman ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla ratkaiset takuulla kunkin tilaisuuden toimivuuteen ja tilakysymyksiin liittyvät haasteet – ota siis yhteyttä ja kerro lisää tarpeistanne!
Kalustevuokraus
TelttavuokrausEsiintymislavatKalusteetPöytäliinatValot ja lämmittimetVessat
Plats:
Tuusula
Serviceområde:
Tavastehus region, Helsingfors region, Jyväskylä region, Lahtis region, Vilmanstrands region, Björneborgs region, Borgå region, Tammerfors region, Åbo region
CF-Telttavuokraus toimittaa ja asentaa kaikki kalusteet 25v. kokemuksella – tutustu tarkemmin hinnastoon täältä!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Petri Ilvespuro
CF-Telttavuokraus