Jubilee

Jubilee Oy – rajattomien mahdollisuuksien vuokraamo!

Jubilee Oy on tapahtuma-alan monitoimija, joka takaa onnistuneen tapahtuman – oli kyseessä sitten pieni perhejuhla taikka Suomen suurin massatapahtuma. Jubileen laatu perustuu ketterään toimintaan, mutkattomiin asiakaskohtaamisiin sekä laadukkaaseen ja kattavaan tuotevalikoimaan.

Kalustevuokraamona Jubilee Oy palvelee erilaisia ja erikokoisia yritys- ja yksityistilaisuuksia – aina asiakkaan toiveiden mukaan. Yrityksen valikoimasta löytyy kaikki sohvista ja tuoleista tilanjakajiin ja ulkokalusteisiin. Olitte järjestämässä sitten kesäjuhlia, valmistujaisia, lanseeraustilaisuutta taikka gaala-iltaa, Jubilee Oy täydellinen valinta kalusteiden osalta!

Jubilee auttaa tekemään oikeita ratkaisuja asiakkaan vinkkelistä. Laatu, toimitusvarmuus ja hyvä palvelu ovat aina Jubilee Oy:n toiminnan kulmakivet!
Kalustevuokraus
Kalustevuokraus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue
Tutustu Jubilee Oy:n verkkokauppaan täältä!

Sivustolta voit kasata juuri teidän tilaisuuden tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden.

Verkkokauppa - Tsekkaa tuotevalikoima kuvineen ja hintoineen. Lisäämällä tuotteet vuokrakoriin näet hinnan haluamallesi kokonaisuudelle.
Oma verstas - Jubileen valikoimasta löydät myös omalla verstaalla suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita. Tutustu suosittuun Natural-sarjaan tästä.
Kuljetuspalvelu - Jubileen omalla kuljetuskalustolla kuljetamme kalusteet paikanpäälle ympäri Suomen
Kasauspalvelu - Energinen ja osaava tiimimme tekee kasaukset puolestasi ammattitaidolla, joustavuutta unohtamatta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tuomo Pehkonen
Jubilee Oy