Lainateltta.fi

Lainateltta.fi on täyden palvelun teltta- ja kalustevuokraamo Jokelasta, jonka kattavasta tarjonnasta löydät takuulla juuri teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut!

Lainateltta.fi vuokraa laadukkaita juhla- ja tapahtumatelttoja niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin myös suuriin, jopa usean sadan hengen massatapahtumiin. Laadukkaat teltat ja kalusteet ovat suunniteltu kestämään Pohjolan karummatkin juhlakelit.

Lainateltta.fi omaa vuosien kokemuksen erilaisissa ympäristöissä toimimisesta. Vuosien varrella Lainateltta.fi on päässyt toteuttamaan monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia, joissa kussakin asiakkaan tarpeet on otettu ammattitaidolla huomioon. Tarvittaessa ennakkokäynti asiakkaalla onnistuu.

Lainateltta.fi on toteuttanut satojen yksityishenkilöiden ja taloyhtiöiden tapahtumien lisäksi kokonaisuuksia myös suurten konsernien, julkishallinnon toimijoiden sekä tapahtumajärjestäjien tarpeisiin.

Somisteet tapahtumiin sisaryhtiö Serpentiini.fi:n kautta!
Kalustevuokraus
TelttavuokrausKalustevuokraus
Sijainti:
Jokela
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Lainateltta.fi:n kattavasta teltta- ja kalustevalikoimasta löydät sopivan ratkaisun juuri teidän tilaisuuteen! Oli tarpeenne sitten katos grillijuhliin tai juhlateltta satojen osallistujien juhliin, täältä saat kaikki tarvittavat palvelut – yhdestä paikasta!

Somisteet juhliin on mahdollista vuokrata sisaryrityksen Serpentiini.fi kautta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Lainateltta.fi / Sorted Oy