Lainateltta.fi

Lainateltta.fi on täyden palvelun teltta- ja kalustevuokraamo Jokelasta, jonka kattavasta tarjonnasta löydät takuulla juuri teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut!

Lainateltta.fi vuokraa laadukkaita juhla- ja tapahtumatelttoja niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin myös suuriin, jopa usean sadan hengen massatapahtumiin. Laadukkaat teltat ja kalusteet ovat suunniteltu kestämään Pohjolan karummatkin juhlakelit.

Lainateltta.fi omaa vuosien kokemuksen erilaisissa ympäristöissä toimimisesta. Vuosien varrella Lainateltta.fi on päässyt toteuttamaan monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia, joissa kussakin asiakkaan tarpeet on otettu ammattitaidolla huomioon. Tarvittaessa ennakkokäynti asiakkaalla onnistuu.

Lainateltta.fi on toteuttanut satojen yksityishenkilöiden ja taloyhtiöiden tapahtumien lisäksi kokonaisuuksia myös suurten konsernien, julkishallinnon toimijoiden sekä tapahtumajärjestäjien tarpeisiin.

Somisteet tapahtumiin sisaryhtiö Serpentiini.fi:n kautta!
Kalustevuokraus
TelttavuokrausKalustevuokraus
Plats:
Jokela
Serviceområde:
Tavastehus region, Helsingfors region, Lahtis region, Borgå region, Tammerfors region, Åbo region
Lainateltta.fi:n kattavasta teltta- ja kalustevalikoimasta löydät sopivan ratkaisun juuri teidän tilaisuuteen! Oli tarpeenne sitten katos grillijuhliin tai juhlateltta satojen osallistujien juhliin, täältä saat kaikki tarvittavat palvelut – yhdestä paikasta!

Somisteet juhliin on mahdollista vuokrata sisaryrityksen Serpentiini.fi kautta!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Lainateltta.fi / Sorted Oy