Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Pianistit

Löydä paras pianisti juhliin Venuusta. Varaa helposti sopiva pianonsoittaja häihin, synttäreille tai muuhun yksityistilaisuuteen.

Näytetään 1 - 12 / 12 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Parhaat pianistit juhliin – varaa pianonsoittaja helposti Venuusta

Tilaisuus tulossa, mutta live pianomusiikki puuttuu? Mistä hyvä pianisti juhliin tai tapahtumaan? Venuusta löydät taitavat pianonsoittajat yksityisjuhlaan tai yritystapahtumaan kaikkialta Suomesta, esimerkiksi alueilta kuten Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Vantaa, Espoo, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Rovaniemi, Jyväskylä ja Kuopio. Pianistin buukkaaminen on takuuvarma valinta: pianomusiikki sopii hyvin juhliin vaikka taustamusiikkina ja tyylilaji voi olla esimerkiksi jazz, klassinen, iskelmä, pop tai coverit.

Kuinka paljon maksaa pianistin varaaminen tapahtumaan? Mistä edullinen pianonsoittaja juhliin, ristiäisiin, rippijuhliin, hautajaisiin, yritystilaisuuksiin tai firman bileisiin? Suomen suurimmasta tapahtumapalveluiden varaussivustosta löytyy kaiken kokoisiin tilaisuuksiin sopiva pianisti, jonka hinta ei ole tähtitieteellinen. Selaa helposti profiilisivuja, katso videoita pianistien keikoista, lähetä kysely ja buukkaa huoletta esiintyjä, jonka pianomusiikki tekee tilaisuudestasi ikimuistoisen!