Pianisti Piia Kristiina

Aiemmin Piianistina tunnettu pianisti Piia Kärnä on nyt vaihtanut taiteilijanimekseen Piia Kristiinan eli oikean nimensä. Varsinkin Tampereella pitkään eri juhlataloissa, ravintoloissa ja hotelleissa pianistikeikkoja tehnyt Piia Kristiina on tuttu pianistihahmo niin yritystapahtumista kuin yksityistilaisuuksistakin.

Piia Kristiina on kehittynyt vuosien varrella erittäin monipuoliseksi ja taitavaksi soittajaksi ja hän onkin unelma-ammatissaan saadessaan musisoida ja keikkailla mitä erilaisemmissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Klassiselta pohjalta viihdepianistiksi kehittyneen Piia Kristiinan soitosta näkyy ja kuuluu soittamisen ilo ja sitä hän pitääkin tärkeimpänä asiana koko muusikon ammatissaan.

Piia Kristiinan repertuaari käsittää puoliklassista, elokuvasävelmiä, nykypoppia, jazzhittejä, metallimusiikkia, ysärihittejä, chansoneita, lattarimelodioita, Bond-sävelmiä…siis jokaiselle jotakin! Piia Kristiina soittaa taustakeikat mielellään ilman nuotteja ja toteuttaa mielellään myös spontaaneja kappaletoiveita keikkojen aikana.

Piia Kristiinan oma musiikkimaku on varsin laaja ja siksi hän myös mielellään soittaa vapaat kädet saadessaan taustakeikoilla laajalla skaalalla, tottakai hyvää pelisilmää käyttäen!

Piia Kristiina esiintyy myös tenori Tero Harjunniemen säestäjänä sekä keikkailee duona laulaja Tytti Koivusen kanssa. Lisäksi Piia ja ammattiviulisti Annukka Nevalainen keikkailevat upouudella Primadonnat-duolla.
Pianisti
PopRockElokuvasävelmätKlassinen musiikkiJazzLattaritTanssimusiikkiTaustamusiikkiYhteislaulujen säestysSuomi-popIskelmäCoverHäävalssit
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kerro tapahtumastasi ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Piia Kärnä
Ohjelmatoimisto Piano & Viihde