Trubaduuri Lauri Rummukainen

Luo tapahtumaasi tunnelmaa trubaduuri Lauri Rummukaisen säestyksellä!

Haluatko luoda tilaisuuteesi taianomaisen ja unohtumattoman musiikkielämyksen? Etsitkö lahjakasta trubaduuria, joka kietoo yleisönsä lumoavaan äänimaailmaan? Lauri Rummukainen on 33-vuotias, monipuolinen muusikko, joka on omistautunut musiikin taiteen ja tunteiden välittämiseen. Hänen kitaransoittonsa ja vangitseva äänensä saavat juhlasi sykkimään sydämen tahtiin.

Laurin esiintymiset ovat aina persoonallisia ja tilanteeseen sopivia. Olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhla, yritystapahtuma tai mikä tahansa tilaisuus, Lauri tarjoaa juuri oikeanlaisen musiikillisen annoksen. Repertuaari kattaa suomen- ja englanninkieliset klassikot sekä ajattomat hitit.

Lauri Rummukainen ei pelkästään esitä muiden sävellyksiä, vaan hänellä on myös sydämessään omaa musiikkia. Hänen koskettavat kappaleensa välittävät aitoja tunteita ja tarinoita, jotka voivat puhutella juuri sinun yleisöäsi.

Lauri on tehnyt trubaduurikeikkoja vuodesta 2015 alkaen ja hänen intohimonsa musiikkia kohtaan on säilynyt vahvana läpi vuosien. Hän paneutuu jokaiseen esiintymiseensä antaumuksella ja pyrkii aina tarjoamaan yleisölleen parhaan mahdollisen musiikkielämyksen.

Ota yhteyttä ja varaa Lauri Rummukainen esiintymään tilaisuuteesi. Yhdessä voimme luoda unohtumattoman musiikillisen matkan, joka jää sydämiin pitkäksi aikaa.

Huom! Lauri ei ole vain sooloartisti - hän on myös keikkailee duona pianistin kanssa sekä toimii vakuuttavana laulajana bilebändissä. Voitte valita juhlaanne sopivan kokoonpanon, joka nostattaa tunnelman kattoon ja saa jokaisen vieraan liikkeelle tanssilattialle.
Trubaduuri
TrubaduuriYksityistilaisuudetYritystilaisuudetPopUlkomaalaiset hitit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Lauri Rummukainen
Trubaduuri Lauri Rummukainen