Laulaja-pianisti Anna Katariina

Buukkaa upea laulaja-pianisti ja lauluntekijä Anna Katariina omaan tapahtumaasi!

Tamperelainen Anna Katariina on valovoimainen muusikko, jolle esiintymisessä on tärkeää ilo, läsnäolo ja herkkyys.

Annalta voi tilata sekä tunnelmallista taustamusiikkia että viihdyttävän tai koskettavan esityksen esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai ristiäisiin sekä erilaisiin yritysten tilaisuuksiin kuten pikkujouluihin. Anna esiintyy paitsi soolona, myös tarvittaessa duona pianistin, haitaristin tai kitaristin kanssa.

Erityisesti Annalta soljuu pop, ranskankielinen musiikki sekä niin rauhallinen kuin rempseä jazz, mutta Annan laajaan soolo-repertuaariin kuuluu lauluja yli monien genre-rajojen ja jopa seitsemällä eri kielellä! Kielistä laajimmin ovat edustettuina englanti, suomi ja ranska, mutta laulu onnistuu myös portugaliksi, ruotsiksi, italiaksi ja espanjaksi.

Onko mielessäsi joku erityinen kappale, jonka haluaisit tilaisuudessasi kuulla? Älä epäröi toivoa, sillä Anna opettelee mielellään uutta luoden juuri sinun tapahtumaasi täydellisen musiikillisen kokonaisuuden.

Kokemusta keikkailusta Annalta löytyy jo yli kymmenen vuoden ajalta, ja vankan kokemuksen lisäksi Anna on koulutukseltaan muusikko (AMK) musiikkiteatterin opintosuuntauksesta laulu pääaineena. Anna on myös käynyt piano- ja laulutunneilla koko ikänsä, laulanut kuorossa ja bändeissä sekä tehnyt itse musiikkia.

Ota yhteyttä ja luo tapahtumaasi lumoava ja unohtumaton tunnelma Anna Katariinan musiikin avulla!
Trubaduuri
YksityistilaisuudetPopJazzPianoChansonKotimainenYritystilaisuudet
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Porin alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue
Ota yhteyttä ja kysy Anna Katariinaa soolona tai kokoonpanona esiintymään tilaisuuteesi!

Voit tilata joko muutaman kappaleen esityksen, useamman tunnin taustamusiikkia, jotain siltä väliltä tai molemmat! Voit myös yhdessä suunnitella Annan kanssa, mikä on sopivin kokonaisuus tilaisuuteesi.

  • Hinta esimerkiksi kahden tunnin taustamusiikille soolona Tampereella on noin 350–450 euroa

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Anna Katariina
Laulaja-pianisti Anna Katariina