Dj Aatu

Juhlat tulossa ja musiikki puuttuu? Tilaa tunnelmaa nostattava DJ Aatu hoitamaan tapahtumasi musiikkipuoli kuntoon! DJ-Aatu tuo tilaisuuteesi hullaannuttavaa musiikkia asiakkaiden toiveita kuunnelllen. Paikalle tuodaan myös tarvittaessa laadukas äänentoistojärjestelmä tunnelmavalaistuksiineen. Aatulta löytyy rutkasti kokemusta ravintoloista, hää- ja perhejuhlista ja jopa pienimuotoisilta festivaaleilta. Kesällä 2023 pelkästään hääjuhlia kertyi yli 20 kappaletta.

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee tapahtumatuottajan, taikurin, juontajan, DJ:n ja valo-videokuvaajan töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea yli kymmenen vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana.

Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä! www.aatuitkonen.fi

Asiakkaiden suusta kuultua:

"Aatu järjesti 40v syntymäpäivilläni lyhyellä varoitusajalla valokuvauspisteen ja DJ-keikan tilavalaistuksineen. Kaikki meni hienosti, yleisö viihtyi ja kuvat olivat hyviä. Ehdottomasti suosittelen Multitalentteja eteenpäin!"
-20.1.2024 syntymäpäivät, Tampere

"Aatun kanssa kaikki sujui hienosti! DJ:nä Aatu oli joustava ja hänen kanssaan oli helppo sopia yksityiskohdista juhliin liittyen. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen!"
- Häät 9.7.2022 Herrala

"Aatulle täydet pisteet, oli mahtava tyyppi ja viihdytti juhlakansaa täysillä. Voin vaan suositella muillekin."
- Häät / 18.6.2022 Orivesi

"Juhlat meni todella hienosti, Aatu oli sovitusti ajallaan paikalla ja laitteistot valmiina. Juhlan aikana soitti ennalta suunnitellusti ja piti toiveistamme huolta. Hoiti oman osuutensa kyllä viimeisen päälle. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen kanssa työskentelyyn! Iso kiitos!"
- Yksityisjuhlat - 31.7.2021 Hämeenlinna

Kurkkaa Aatun muut Venuu-profiilit:
DJ
PopDanceDJValaistusÄänentoisto
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
DJ-keikka alkaen 550,00€. Hinnoittelussa otetaan huomioon ajankohta, sijainti ja tarvittava tekniikka. Kysy myös yhdistelmäpaketteja, kuten DJ äänentoistoineen, tilavalaistus ja vaikkapa valokuvausseinä! Näin saat kokonaishinnasta edullisen, sillä kerralla hoituu useampi eri asia.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tuotanto MultiTalentit