Dj Aatu

Juhlat tulossa ja musiikki puuttuu? Ei hätää! Tilaa tunnelmaa nostattava Dj Aatu hoitamaan tapahtumasi musiikkipuoli kuntoon!

Aatu tuo tilaisuutesi hullaannuttavaa DJ-musiikkia, asiakkaiden toiveita kuunnelen! Paikalle tuodaan myös kokonainen laadukas äänentoistojärjestelmä ja showvaloja. Aatulta löytyy rutkasti kokemusta ravintoloista, yökerhoista, hää- ja perhejuhlista ja jopa pienimuotoisilta festivaaleilta.

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee taikurin, juontajan, puhujan ja mainosmallin töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki kuuden vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintymään isoissakin tapahtumissa, jopa TV:ssä asti.

Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä! www.aatuitkonen.fi

Asiakkaiden suusta kuultua:

"Aatun kanssa kaikki sujui hienosti! DJ:nä Aatu oli joustava ja hänen kanssaan oli helppo sopia yksityiskohdista juhliin liittyen. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen!"
- Häät 9.7.2022 Herrala

"Aatulle täydet pisteet, oli mahtava tyyppi ja viihdytti juhlakansaa täysillä. Voin vaan suositella muillekin."
- Häät / 18.6.2022 Orivesi

"Juhlat meni todella hienosti, Aatu oli sovitusti ajallaan paikalla ja laitteistot valmiina. Juhlan aikana soitti ennalta suunnitellusti ja piti toiveistamme huolta. Hoiti oman osuutensa kyllä viimeisen päälle. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen kanssa työskentelyyn! Iso kiitos!"
- Yksityisjuhlat - 31.7.2021 Hämeenlinna

Kurkkaa Aatun muut Venuu-profiilit:
DJ
PopDanceDJValaistusÄänentoisto
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
DJ-keikka laadukkaine äänentoistoineen ja valoineen alkaen 520 €!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tuotanto MultiTalentit