Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Äänitekniikka

Löydä äänitekniikka tilaisuuteesi helposti Venuusta. Kaiuttimet, mikrofonit, karaokelaitteet, äänilaitteet, DJ-laitteet, PA:t – you name it!

Näytetään 1 - 23 / 23 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Vuokraa äänitekniikka, kaiuttimet, mikserit ja PA-laitteistot helposti Venuusta

Juhlat tai tapahtuma tulossa? Hommaa timanttinen äänitekniikka ja varmista, että kaikki kuulostaa mahdollisimman hyvältä! Venuusta löydät kaiken tarvittavan esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, Uusimaalta, Pirkanmaalta tai Varsinais-Suomesta. Valikoimasta löytyy äänilaitteet, karaokelaitteet, PA:t, mikrofonit, AV-laitteet, juontolaitteet, kaiuttimet, megafonit, mikserit, subwooferit ja DJ-laitteet.

Kuinka paljon äänitekniikan vuokraaminen maksaa? Tämä kysymys mietityttää monia. Suomen suosituimman tapahtumapalveluiden varaussivuston kautta voit kysyä helposti tarjouksia useilta eri toimijoilta, jolloin äänentoistolaitteiden hinta pysyy kohtuullisena. Oli tilaisuuden tapahtumapaikka sitten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Joensuu, Rovaniemi, Vantaa, Espoo tai Kuopio, Venuun valikoimasta löytyy hyviä arvosteluita ja kokemuksia keränneet äänitekniikan ratkaisut, jotka sopivat tarpeisiisi.

Löydä äänentoisto ja äänitekniikka tilaisuuteesi, oli kyseessä sitten yksityisjuhlat (häät, synttärit, karonkka, valmistujaiset…), yritystapahtuma (pikkujoulut, asiakastilaisuus, kesäjuhlat, tyhy-päivät, kokous, seminaari, konferenssi…), yleisötapahtuma, urheilutapahtuma tai festarit!