Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Hääbändit

Löydä paras bändi häihin helposti Venuusta. Varaa sopiva hääbändi, esiintyjä tai artisti hääjuhlaan ja nosta juhlatunnelma kattoon!

Näytetään 1 - 30 / 123 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Parhaat bändit häihin – varaa hääbändi helposti Venuusta

Mistä hyvä bändi häihin? Voit lopettaa etsimisen! Venuusta löydät ammattitaitoiset esiintyjät ja musiikkiesitykset hääjuhliin Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa – sekä alueilta kuten pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Rovaniemi, Jyväskylä, Kuopio, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. Bändin ohjelmistoon voi kuulua musiikkia laidasta laitaan, esimerkiksi genret kuten coverit, rock, pop, disco, jazz, tanssimusiikki, iskelmä, hevi, hiphop tai rap.

Musiikki on tärkeä osa häitä, mutta paljon maksaa hääbändi? Mistä edullinen bändi häihin? Oli tiedossa sitten pienet tai isot häät, Venuusta löytyy hääjuhlaan sopiva artisti, esiintyjä, laulaja, cover-bändi, musiikkiesitys tai orkesteri, jonka hinta ei riko budjettiasi. Lähetä helposti varauskyselyitä ja buukkaa huikeita kokemuksia luova hääbändi, joka soittaa tanssittavaa musiikkia ja jonka ohjelmanumero saa juhlakansan tanssilattialle juhlimaan koko illan – let’s dance!