Hittiorkesteri Aimo

Tervetuloa unohtumattomien bileiden maailmaan, jossa Hittiorkesteri Aimo kuljettaa sinut suomalaisten hittien kiehtovaan universumiin 70-luvulta aina tähän päivään saakka!

Tiesitkö, että bileet ovat vielä hauskempia, kun Äidin pikkupoika soi? Tai kun Levoton Tuhkimo ottaa lavan haltuunsa? Reetu, Danny, Vicky ja koko Kansan Tapsa – näiden nimien taakse kätkeytyvät tarinat, jotka ovat saaneet sukupolvet nauramaan ja tanssimaan.

Hittiorkesteri Aimo on juhlakansan suosikki, joka on omistautunut suomalaisten musiikkihittien esittämiseen. Bändi taitaa niin nostalgiset klassikot kuin päivän uusimmat hitit, ja heidän mukana pääset matkalle läpi vuosikymmenten suomalaisen musiikin aarteiden.

Haluatko näyttää, että osaat laittaa jalalla koreasti? Ota yhteyttä Arttuun ja kerro suunnitelmistasi – takaamme, että bileet tulevat olemaan huikaisevan hauskaa ja unohtumatonta menoa! JIIHAA!"

Katso lisää Hittiorkesteri Aimosta täältä!
Bilebändi
BilebändiKlassikotHitit70-lukuKotimaiset
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Arttu Tolonen
Piikkikasvi Agency