Beatwave

Beatwave on korkeatasoinen bilebändi, jonka muusikot ovat ammattilaisia. Bändin jäsenet asuvat pääasiassa Tampereen seudulla maantieteellisen keskiarvon mukaan, mutta heidän vaikutusalueensa ulottuu laajasti aina Helsingistä Jyväskylään saakka.

Oli tilaisuus sitten yökerhokeikka, yritystapahtuma, yksityiset juhlat tai häät, Beatwaven monipuolinen ohjelmisto, tinkimätön asenne musiikkia ja esiintymistä kohtaan sekä laaja kokemus sadoista keikoista takaavat onnistuneen tunnelman ja viihdyttävät juhlat. Nuoresta iästään huolimatta nämä kokeneet muusikot ovat toimineet eri bändien parissa vuosikausia, kattavasti erilaisista musiikkityyleistä aina hevistä humppaan asti, ja he ovat keränneet runsaasti ohjelmistoa, näkemystä ja viihdyttämiskokemusta.

Beatwave pyrkii esittämään laadukasta musiikkia taitavasti soitettuna, energisesti esitettynä ja ripauksella huumoria. Erityinen painotus on 90-luvun hittikappaleissa, mutta repertuaarista löytyy runsaasti myös muiden vuosikymmenten helmiä. Keikalla kuulet varmasti yllättäviä kappalevalintoja, joita et olisi osannut odottaa live-esiintyjältä!

Kurkkaa lisää bändistä täältä!
Bilebändi
BilebändiKlassikotHitit90-luku
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Arttu Tolonen
Sahara Agency