Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

DJ:t

Löydä paras DJ juhliin Venuusta. Varaa helposti sopiva DJ kesäjuhliin, pikkujouluihin, häihin, synttäreille, polttareihin tai muuhun yksityistilaisuuteen.

Näytetään 1 - 15 / 15 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Löydä paras DJ juhliin – varaa DJ helposti Venuusta!

Bileet tulossa, deejii hukassa? Mistä hyvä DJ juhliin tai yritystilaisuuteen? Venuusta löydät taidokkaat ja monipuoliset tiskijukat ja DJ-saksofonistit juhliin alueilta kuten pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Vantaa, Helsinki, Espoo, Turku, Varsinais-Suomi, Tampere, Pirkanmaa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio ja Jyväskylä. Moni DJ soittaa monipuolista musiikkia – setin tyylilaji voi olla esimerkiksi R&B, tekno, house, edm, tanssimusiikki, disco, pop, rock, hiphop tai rap.

Kuinka paljon maksaa DJ:n varaaminen? Mistä edullinen DJ juhliin, pikkujouluihin, häihin tai firman bileisiin? Entä mistä DJ häihin, jolla on oma äänentoisto tai PA ja joka soittaa iloista ja tanssittavaa musiikkia? Venuusta – Suomen suurimmasta tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustosta – löytyy kaiken kokoisiin tilaisuuksiin sopiva tiskijukka, jonka hinta pysyy kohtuullisena.

Tutustu hyviä arvosteluita saaneisiin levyjen soittajiin, lähetä varauspyyntöjä ja kyselyitä suoraan eri toimijoille ilman lisämaksua ja buukkaa Venuusta osaava DJ, joka saa juhlaväen bailaamaan kädet katossa aamuun asti. Hyvä musiikki luo mahtavia kokemuksia!