Saksofonisti-Dj Anton Morozov

Anton Morozov on Pietarin lahja Suomen musiikkimaailmalle!

Lapsena pianonsoiton aloittanut muusikko muutti teini-ikäisenä Tampereelle opiskelemaan konservatorioon klarinetinsoittoa. Valmistuttuaan klarinettipedagogiksi Anton siirtyi opiskelemaan Sibelius-Akatemialle. Valmistuttuaan klassiselta klarinetistilinjalta Anton suuntasi opiskelemaan Helsingin Pop-ja Jazzkonservatoriolle saksofoni pääinstrumenttinaan.

Valtava innostus saksofonin soittamiseen juontaa vuoteen 2012, jolloin Anton alkoi päämäärätietoisesti harjoitella uuden puhaltimen soittoa. Pian hän jo tekikin keikkoja soittaen molempia puhaltimiaan ja vaihdellen niitä keskenään keikan aikana lennosta. Anton improvisoi soolokeikoillaan taustanauhojen päälle ja hänen repertuaaristaan löytyy valtava määrä pophittejä, tunnettuja ikivihreitä, smooth jazzia, soulia, funkia, balladeja, jokaiselle jotain!

Anton on ollut todella suosittu tunnelmanluoja erilaisissa tilaisuuksissa ja hän on ehtinyt viihdyttää ihmisiä niin häissä, firmajuhlissa, ostoskeskuksissa kuin tanssilavoillakin myös osana isompaa bändiä. Kaksikielinen Anton on reissannut myös soolokeikoille Pietariin sekä Tallinnaan. Luonteeltaan leppoisa ja elämäniloinen Anton nauttii soittamisesta valtavasti ja se näkyy ja kuuluu hänen upeasta musisoinnistaan hänen keikoillaan.

Tällä hetkellä Antonia voi tilata myös saksofonisti-dj:nä keikoille. Anton sisällyttää keikkaansa muutaman setin omaa soittoaan ja loppuillan hän häärää dj-pöytänsä takana taaten huippubileet koko illaksi juhliin. Anton tuo mukanaan koko setin eli äänentoistolaitteet sekä hänen esiintymistä sähäköittävät spottivalot.
Saksofonisti
IkivihreätJazzSmooth JazzBalladitHäävalssitBilemusiikkiListahititKevyt klassinenFunkSoulIskelmä
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti, muun muassa keikan pituuden ja sisällön mukaan. Kysy tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Piia Kärnä
Ohjelmatoimisto Piano & Viihde