Dj Jetro | Saksofonisti & dj

Dj Jetron ainutlaatuinen 2-in-1 esitys on kerännyt huomiota kansainvälisesti. Lukuisten Euroopan ja Aasian keikkojen lisäksi saksofonia soittava dj esiintyy ympäri Suomea häkellyttävällä keikkatahdilla.

Etelä-Euroopan rantabaareista ja pool partyista inspiroituneena Jetron setti on kesäinen, trendikäs ja tanssittava.

Ibiza-tyyliin on sekoitettu makupaloja eri vuosikymmeniltä. Saksofoniklassikot soitetaan tietenkin!

Keikkoja on mahdollista järjestää joustavasti erilaisissa tilaisuuksissa, kuten häissä, polttareissa, juhlissa ja yritystapahtumissa.

Yritysasiakkaina mm. Google Finland, Coca Cola, Airbus, Nokia, Subway, Neste, Gugguu, Stockmann ja Nordea.

Kurkkaa Jetro myös instagramista: @dj.jetro

Asiakkaiden sanomaa:

“Olimme aikaisemmin kuulleet radiosta juontajan ylistystä juhlista, joissa Jetro oli ollut esiintyjänä. Päädyimme varaamaan hänet omiin häihimme ja meno oli luvatusti mieletöntä! Useampi ihmetteli, miten olimmekaan keksineet tällaisen esiintyjän."
-Katariina & Mikko

"Paras päätös hääjuhlaamme oli ottaa Jetro esiintymään. Hän sai koko porukan hyppäämään tanssilattialle. Vieraat olivat aivan ihmeissään, hänen hypätessä saksofonin kanssa tanssilattialle. Jetro oli koko ajan hymy huulilla ja selkeästi nauttii työstään. Todellakin iso suositus jos haluatte saada porukan viihtymään. Huikeeta."
-Emmi ja Kristian

Lähes jokainen juhlavieras antoi erikseen palautetta sinun huikeasta show:sta! Kaikin puolin onnistunut setti aina ensimmäisistä viestittelyistä juhlaillan viimeiseen biisiin.
-Markus Kupiainen
Saksofonisti
IkivihreätKlassikotPopListahititBilemusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikan lopullinen hinta määräytyy mm. sijainnin ja ajankohdan mukaan, joten ota yhteyttä niin räätälöidään teille oikeanlainen kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Dj Jetro
Saksofoni & dj