Juhlatilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat Helsingissä

Töölönranta / Ravintola

Tyylikäs juhlatila Töölönlahden rannassa, aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä! Vuodenaikojen mukaan muuttuvat näkymät kutsuvat viihtymään vuodesta toiseen.

Roba Lounge

Tyylikäs ja viimeistä piirtoa myöten viimeistelty juhlatila Helsingin keskustassa. Sopii juhla- ja illallistilaisuuksiin sekä myös saunailtoihin. Tilasta löytyy tasokas äänentoisto, piano, keittö ja upea sauna.

Hotel Mestari / Leka

Upea, jopa viiden metrin korkuinen sali on Hotel Mestarin kruununjalokivi ja näin oiva valinta niin gaalaillallisiin kuin syntymäpäiviin. Salin päädyssä olevalle suurelle, 30m2 mediaseinälle heijastat näppärästi toiveidesi mukaiset kuvat sekä videot.

Ravintola Sunn / Keskisali

Kaunis juhlatila Senaatintorin laidalla. Tyylikäs sisustus on helppo muokata tilaisuuteen sopivaksi.

The PALM

Trendikäs tapahtuma- ja juhlatila Katajanokanlaiturilla Helsingin sydämessä! Upea, kahteen kerrokseen jakautuva tila on omiaan tyylikkäisiin syntymäpäiviin, yritysjuhliin tai vaikka niiden jatkoihin.

G Livelab

Suosittu musiikkiklubi G Livelab taipuu erinomaisisti omannäköisiin juhliin. Erinomainen äänentoisto tuo musiikin framille, erillinen baaritiski ja istuskelutila takaavat rennon menon. Tilaa myös turvaväleille!

Viinikellari Eteläranta 16

Tunnelmallinen tapahtumatila upeilla yksityiskohdilla varustetussa viinikellarissa! Tässä uniikissa tilassa järjestät ikimuistoiset juhlat omalla porukalla.

Vanha ylioppilastalo / Juhlasali

Vanhan ylioppilastalon kruununjalokivi kutsuu juhlimaan! Juhlasali on monipuolinen tapahtumatila Helsingin ydinkeskustassa

Vietä juhlasi Helsingissä upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat, juhlapaikat ja juhlahuoneistot Helsingissä kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja synttäreistä valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu Helsingin uusiin ja uniikkeihin juhlatiloihin ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat