Työpajassa tutustumme hapattamisen jännittävään maailmaan joko meillä tai teidän omissa tiloissanne.
Hapatustyöpaja on tarvittaessa kaksikielinen (suomi ja englanti) ja sopii kaikille hapattamisesta kiinnostuneille. Työpaja on kaksituntinen yhdessä oppimisen ja tekemisen tapahtuma, jossa opit hapattamisen perusteet ja saat kotiin viemisiksi purkillisen maukasta hapankaalia.
Come join us for fermentation fun as we navigate salty waters with microbes. Our fermentation workshop is a 2 hour event where we give you the basics of fermenting and why it’s good to ferment. Then we ferment and participants get to take home a jar of tasty sauerkraut.
The event can be held at our place in Vantaa, or at your location, and can be bilingual (Finnish and English), when needed.
Miksi sinun kannattaa tutustua hapattamiseen? Koska mahasi haluaa sitä! Koska se on hauskaa ja helppoa! Ja koska säästät rahaa ja saat ruokasi säilymään pidempään samalla, kun teet ruuastasi maukkaampaa ja ravinteikkaampaa.
Why should you join the world of fermentation? Because your gut wants it! Because it’s fun and easy! And because it’ll save you money and show you how to preserve your food longer while making your food tastier and more nutritious.
Sopiva osallistujamäärä on noin 7-15 henkilöä. Tapahtuman oppaina toimivat puutarhuri Kimmo Englund ja luonnontuoteneuvoja Maija Suomela.
Convenient number of participants is approx. 7-15. Your hosts will be gardener Kimmo Englund and natural product advisor Maija Suomela.
Kuvat hapatustyöpajsta: Aalto Food
Katso myös muut elämyksemme: