Leoparty

Suomen ainoa ja komptaktein viisihenkinen bilekokoonpano, josta löytyvät nais- ja miessolistit sekä tanssilattian villitsevä saksofonisti!

Bilebändi Leoparty kiertää Suomen ykkösluokan juhlia, mukanaan loistokkaat muusikot ja näpeissään ohjelmisto, joka koostuu tämänpäivän hiteistä ripauksella nostalgiaa. Olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, asiakkaan toiveet ja musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa. Tarjoamme kokonaisuuden, joka pitää sisällään juontamista (suomeksi/englanniksi), meneviä potpureita sekä yhdessä tanssimista ja laulamista!

Erikoistumme tarjoamaan bilebändin ohella myös kustannustehokkaita koko illan musiikkikattauksia, jolloin yhteen iltaan voi sisältyä muun muassa trubaduurin ohjelmanumero, jazzduon tunnelmalliset sävelet ruokailun taustalla, bilebändin energiset tanssisetit sekä yön pikkutuntien DJ+sax- esitys!

Tutustu tarkempaan ohjelmistoon kotisivuiltamme!
Bilebändi
TanssimusiikkiKlassikotListahititPopRockJazzBluesSoulHäävalssitAcousticSuomi-popBilemusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue, Turun alue
Meidät voi tilata esiintymään myös pienemmillä kokoonapanoilla:
  • TRI- Jazztrio – TRI on akustinen saksofonivetoinen trio, jonka soittajat ovat lähtöisin Sibelius Akatemian jazzosastolta. Svengaava ja energinen yhteissoitto soveltuu sekä taustamusiikiksi, että illan kohokohdaksi. Hyväntuulinen rytmi tarttuu soittajista yleisöön!
  • Trubaduuri Milja Pöyhönen – Milja laulaa ja tulkitsee pianon säestyksellä tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Tyyliin kuuluu laadukkaasti sovitetut toivekappaleet ja timanttinen tulkinta. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy erityisesti tunnelmallisista juhlatilaisuuksista kuten häistä, ristiäisistä ja syntymäpäiviltä.

Hintaan vaikuttavat esiintymisen kesto, sijainti, kokoonpano sekä muut erityistoiveet. Kysy siis juuri teidän tilaisuudelle räätälöityä tarjousta!

Lopullisen tarjouksen hintaan sisältyy bändin matkakulut ja kuljetukset, äänentoisto, lavavalot, itse esiintyminen ja pari vitsiä jollei tilauksen yhteydessä toisin mainita.

Tutustu tarkemmin useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja peruutusehtoihin täältä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Leoparty