Trubaduuri Milja Pöyhönen

Etelä-Suomessa vaikuttava laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen esittää tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Korkeakouluttautuneena ammattimuusikkona hänellä on kokemusta yli viidestäsadasta juhlatilaisuudesta. Hän on aktiivinen myös duo- ja bändikokoonpanoillaan.

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakkaan toiveet sekä musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa. Esiintyminen voi pitää sisällään esimerkiksi coctailtilaisuuteen sopivaa jazzahtavaa taustamusiikkia, vihkitilaisuuteen sovitettuja toivekappaleita tai illan kohokohtana menevää tanssimusiikkia. Yleisöä on myös mahdollista osallistaa ''mitä haluaisit kuulla''- musiikkikattauksella.
Trubaduuri
PopSuomi-popJazzPerinteinen tanssimusiikkiFunkSoul
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue, Turun alue
Keikkailu tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan keikkoja on mahdollista sopia pidemmänkin matkan päähän.

Esiintymisen hintaan kuuluvat lisäksi lavavalot sekä äänentoistovälineet, joita on mahdollista käyttää väliaikamusiikin toistoon ja puheita varten. Erikoistoiveesta onnistuvat myös musavisat ja karaoketyyppiset karkelot – kysy lisää!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Milja Pöyhönen
Trubaduuri Milja Pöyhönen