Trubaduuri Milja Pöyhönen

Trubaduuri Milja Pöyhönen tulkitsee pianon säestyksellä tunnettuja pop/jazz-kappaleita.

Pop & Jazz konservatoriolta valmistunut ammattimuusikko on aktiivinen keikkailija, joka on esiintynyt mm. yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa sekä monissa muissa tapahtumissa.

Keikkoja on tullut vuosien varrella tehtyä myös duo- ja bilebändikokoonpanoilla. Jokainen keikkakokonaisuus on yksilöllinen ja jopa kokoonpanoa on mahdollista räätälöidä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan – ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne.

Keikkailu tapahtuu lähtökohtaisesti Etelä-Suomen alueella, mutta sovitusti esiintymisiä on mahdollista sopia pidemmänkin matkan päähän. Kunkin esityksen hintaan kuuluu tunnelmalliset lavavalot sekä äänentoistovälineet, joita on mahdollista käyttää väliaikamusiikin toistoon ja puheita varten.

Facebook-sivuilta (Trubaduuri Milja Pöyhönen) löytyy tuoretta fiilistelyä keikkarintamalta!
Trubaduuri
PopSuomi-popJazzPerinteinen tanssimusiikkiFunkSoul
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue, Turun alue
Keikkailu tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan keikkoja on mahdollista sopia pidemmänkin matkan päähän.

Esiintymisen hintaan kuuluvat lisäksi lavavalot sekä äänentoistovälineet, joita on mahdollista käyttää väliaikamusiikin toistoon ja puheita varten. Erikoistoiveesta onnistuvat myös musavisat ja karaoketyyppiset karkelot – kysy lisää!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Milja Pöyhönen
Trubaduuri Milja Pöyhönen