Leoparty

Viisihenkinen bilebändi Leoparty kiertää Suomen ykkösluokan juhlia, mukanaan loistokkaat muusikot ja näpeissään ohjelmisto, joka koostuu tämänpäivän hiteistä ja ripauksesta nostalgiaa. Menestyksekkään bändin luo ainutlaatuinen ja kompakti kokoonpano, josta löytyy nais- ja miessolisti sekä saksofoni!

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakkaan toiveet ja musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa.

Illan hämärtyessä Leopartyn mukaansa tempaava rytmi houkuttelee juhlijat tanssimaan yöeläimen lailla! Vaarallisuuden tunnetta iltaan lisää vielä tanssilattian villitsevä saksofoni. Totetuta juhlasi laadulla ja tehdään niistä ikimuistoiset!

Kokoonpano:
  • Milja Pöyhönen – Laulu & koskettimet
  • Antti Honkanen – Laulu & kitara
  • Jesse Vilhomaa – Saksofoni
  • Arttu Huopainen – Rummut
  • Tuomas Talvi – Basso

Tutustu tarkempaan ohjelmistoon kotisivuiltamme!
Bilebändi
TanssimusiikkiKlassikotListahititPopRockJazzBluesSoulHäävalssitAcousticSuomi-popBilemusiikki
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Tavastehus region, Helsingfors region, Kouvola region, Lahtis region, Borgå region, Åbo region
Meidät voi tilata esiintymään myös pienemmillä kokoonapanoilla:
  • TRI- Jazztrio – TRI on akustinen saksofonivetoinen trio, jonka soittajat ovat lähtöisin Sibelius Akatemian jazzosastolta. Svengaava ja energinen yhteissoitto soveltuu sekä taustamusiikiksi, että illan kohokohdaksi. Hyväntuulinen rytmi tarttuu soittajista yleisöön!
  • Trubaduuri Milja Pöyhönen – Milja laulaa ja tulkitsee pianon säestyksellä tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Tyyliin kuuluu laadukkaasti sovitetut toivekappaleet ja timanttinen tulkinta. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy erityisesti tunnelmallisista juhlatilaisuuksista kuten häistä, ristiäisistä ja syntymäpäiviltä.

Hintaan vaikuttavat esiintymisen kesto, sijainti, kokoonpano sekä muut erityistoiveet. Kysy siis juuri teidän tilaisuudelle räätälöityä tarjousta!

Lopullisen tarjouksen hintaan sisältyy bändin matkakulut ja kuljetukset, äänentoisto, lavavalot, itse esiintyminen ja pari vitsiä jollei tilauksen yhteydessä toisin mainita.

Tutustu tarkemmin useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja peruutusehtoihin täältä!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Leoparty