Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Kuvausseinät

Löydä kuvausseinä tilaisuuteesi helposti Venuusta. Vuokraa kuvaustausta häihin, bileisiin, juhliin, pikkujouluihin, messuille tai muuhun tapahtumaan.

Näytetään 1 - 11 / 11 tulosta

Vuokraa kuvausseinä, kukkaseinä tai photobooth helposti Venuusta

Kuvaustaustan avulla jokainen voi olla oman elämänsä somepersoona ja ottaa ikimuistoisia kuvia! Vuokraa näyttävä kuvausseinä, kukkaseinä tai photo booth alueilta kuten pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Varsinais-Suomi, Savo ja Lappi. Valokuvaustaustat sopivat loistavasti esimerkiksi häihin, bileisiin, pikkujouluihin, asiakastilaisuuteen, messuille tai muuhun tapahtumaan.

Mistä löytää hyvä kuvausseinä? Kuinka paljon kuvaustaustan ja muun rekvisiitan vuokraaminen maksaa? Venuusta löydät helposti tilaisuuteen sopivan kuvausseinän! Useat kuvausseinä-, kukkaseinä- ja photobooth -vuokraajat palvelevat monissa eri kaupungeissa kuten Helsinki, Turku, Porvoo, Vantaa, Espoo, Oulu, Jyväskylä, Seinäjoki, Joensuu, Kuopio ja Rovaniemi. Vuokraa siis tilaisuuteesi sopiva kuvausseinä – se on takuuvarma ohjelmanumero, joka auttaa luomaan ja ikuistamaan hauskoja kokemuksia!