Helsinki Flower Studio

Kukilla on merkittävä rooli juhlavan tunnelman luomisessa: Unelmien morsiuskimpuista niittykukkamaisiin pöytäasetelmiin ja näyttäviin kukkainstallaatioihin - teemme juhlistanne ikimuistoiset.

Olemme pieni Helsingin Hakaniemessä sijaitseva kukkakauppa, jonka tärkeimpiä ydinarvoja on luonnon kunnioitus ja pyrimmekin jatkuvasti kohti kestävämpää floristiikkaa. Ammennamme inspiraatiomme sekä länsimaisesta että itämaisesta kukkienasettelutyylistä. Teemme kukituksia erilaisiin tapahtumiin ja häihin, järjestämme kukkatyöpajoja sekä yksityis- että yritysasiakkaille sekä toimitamme kimppuja kotiovelle tai toimistolle ilmastoneutraalin kuriiripalvelun kautta. Kerro meille visiosi tai pyydä apua suunnittelussa - opastamme kukkien valinnassa tilan ja tilaisuuden luonteen huomioiden.
Somisteet
HääkukatTapahtumakukatJuhlakukatKukkakoristeluKukkakaariKukkainstallaatioMorsiuskimppuVieheKukka-asetelmatKukkakimputHiuskukatKukkaseppeleKukkapantaKuivakukkainstallaatioSurusidontaMaljakkovuokraKöynnöksetSeinäkoristeet kukistaKukkalähetysViikkokukat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Jokainen tilaisuus suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja budjetti huomioiden. Voit tulla inspiroitumaan myymäläämme, aloittaa soittamalla numeroomme +358 40 750 5611 tai lähettää tiedustelun sähköpostilla osoitteeseen info@helsinkiflowerstudio.fi.

Toiveet kuultuamme voimme antaa tarkemman hinta-arvion sekä tarvittaessa sopia suunnittelupalaverin myymäläämme.

Toiminta-alueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Sopimuksen mukaan myös pidemmälle.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Helsinki Flower Studio