Ilmapallomestarit Balloon House Oy / Ilmapallosomistus

LUO PARAS JUHLATUNNELMA ILMAPALLOSOMISTUKSELLA!

Ilmapallomestareiden ammattitaitoiset suunnittelijat luovat teille upeat ja näyttävät ilmapallosomistukset tapahtumaan kuin tapahtumaan. Aina pienistä perhejuhlista suuriin kauppakeskussomistuksiin ja messuosastoihin.

Ilmapallot ovat näyttävia ja kustannustehokas tapa toteuttaa yksilöllinen ja teeman mukainen juhlamaisema. Somistuselementtien suunnittelussa ja käytössä kirjaimellisesti vain taivas on rajana.

Millaista tapahtumaa te olette järjestämässä? Ottakaa yhteyttä Ilmapallomestareihin niin ammattitaitoiset suunnittelijat luovat teille näyttävillä ilmapallosomisteilla tapahtumaanne sopivan tunnelman.

TAPAHTUMANNE HUIPPUKOHTA ANSAITSEE ARVOISENSA HUOMION

Kun haluatte juhlistaa ja kohottaa tapahtumanne huippuhetkä, kutsukaa tapahtumaan Ilmapallomestarit. Mestarit toteuttavat upeat ilmapallopäästöt ja -pudotukset sekä konfettisadetukset.

Ilmapallomestarit tekevät näyttävät somistukset ja mainosilmeet niin messuille, yritys- ja urheilutapahtumiin kuin yksityisjuhliinkin. Ilmapallomestarit suunnittelevat, ideoivat ja toteuttavat kaikki toiveenne jo yli 25 vuoden kokemuksella!
Ilmapallot
VappupallotMainosilmapallotIlmapallokaaretIlmapalloseinätSomistukset
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ilmapallomestareiden toteuttamat somistukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Ilmapallomestarit Balloon House Oy