Ravintola Olkihattu tarjoaa ruokaa tunteella, parhaista suomalaisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista keskellä kaunista luontoa, maalaismaisemassa, entisessä navetassa, nykyisessä ravintolamiljöössä.
Historiamme ulottuu vuoteen 1953, kun Virolahdelle – Kymenlaaksoon – isovanhemmat rakensivat uuden navetan. Kyseisen navetan vanhempamme muuttivat tilausravintolaksi vuonna 2003. Jo 18 vuotta toiminut tilausravintola laajenee nyt myös catering palveluihin.
Yläkerrassa oleva vintti on sopiva musiikkitapahtumiin tai isojen ryhmien ruokailuihin. Tila on käytössä kesäaikaan ja hyvin mukautuvainen. Enimmillään tila kattaa jopa 120 hengen tilaisuudet.
Kerro meille tilaisuudestasi ja järjestetään yhdessä unohtumaton päivä Olkihatussa.