Oletko järjestämässä tapahtumaa lähiaikoina? Venuu suosittelee tarkastamaan voimassaolevat viranomaisohjeistukset tapahtumajärjestäjille ja noudattamaan niitä. ×

Evon Suuri Huvila

Kaitalammintie 75, 16970 Hämeenlinna
EVON SUURI HUVILA sijaitsee ruuhka-Suomen keskuksista alle parin tunnin matkan päässä, sillä Helsinkiin matkaa on 145 km ja Tampereelle 100 km. Lahteen ja Hämeenlinnan keskustaan on matkaa vain noin 50 km.

Oman rauhan takaa Evon Suuren Huvilan sijainti oman yksityistien päässä peräti 7 hehtaarin laajuisella metsätilalla! Evon Suuren Huvilan lisäksi voit halutessasi vuokrata kolme huvilaa käsittävän Evon Rauhan kokonaisuuden ainoastaan yhdelle ryhmälle kerrallaan, jolloin vieraiden oma rauha on täydellinen.

Evon Suuren Huvilan historia juontaa 1960-luvulle, jolloin alueelle perustettiin valtion riistantutkimusasema. Siellä paitsi tutkittiin, myös kasvatettiin villieläimiä, sillä huvilan mailla sijaitsi jopa susien tarhausaitaus! Rakennuksia on kunnostettu ja uudistettu säännöllisesti, ja nykyisin käytössä on mm. ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämmitys. Matkailu- ja kokouskäyttöön alueen rakennukset on muunnettu vuonna 2018.

Suuren Huvilan pihapiirin takana avautuu laaja metsäinen tontti, jonne on merkitty oma lähiulkoilureitti. Lähireitin ohella vieraitamme palvelevat kävelyetäisyydellä sijaitsevasta Evokeskuksesta lähtevät monipuoliset merkityt ulkoilureitit.

Nykyaikaisesti varusteltu Evon Suuren Huvilan kokonaisuus käsittää kolme majoitusrakennusta; päärakennuksen (350 m2), Rantahuvilan (120 m2)ja Riistahuvilan (80 m2), jotka kaikki sijaitsevat ison lammen äärellä, ylhäisessä yksinäisyydessään, ilman naapureita. Kokonaisuus soveltuu mainiosti yritysten kokouksiin, asiakastilaisuuksiin, virkistymiseen, mutta hienosti myös yksityiseen juhlakäyttöön, lomanviettoon, bileisiin ja pirskeisiin! Konstailematon ja toimiva 350 neliömetrin päärakennus sekä kaksi pienempää 120 ja 80 neliömetrin huvilaa tarjoavat vuodepaikkoja lisävuoteineen yhteensä jopa 50 henkilölle.

Vaikka järjestämme vieraillemme mieluusti maittavat herkut pitopalvelumme kautta, soveltuu Evon Suuri Huvila mainiosti omatoimiseen kokkailuun, sillä keittiöitä on käytössä peräti neljä. Kaksikerroksisen päärakennuksen yläkerran oleskelutilasta avautuu näkymä rauhalliselle Kaitalammille, siellä kelpaa nautiskella olosta ja odotella ruoan kypsymistä samassa tilassa olevan avokeittiön liedellä. Päärakennuksen alakerrassa on toinen täysin varusteltu keittiö, josta on suora pääsy rantaterassille. Myös molemmissa pienemmissä huviloissa on omat keittiötilansa. Ruoanlaitto hyvässä seurassa on parasta ajanvietettä! Grillailuun on tarjolla grillausalue päärakennuksen rantaterassilla sekä pienempi nuotioympyrä perinteisen puusaunan rantaterassilla.

Saunoja Evon Suuresta Huvilasta löytyy kolme, päärakennuksen alakerrassa on moderni sähkösaunaosasto ja kivenheiton päässä rannassa piileksii tunnelmallinen entisajan hirsisauna puukiukaalla. Lisäksi Metsähuvilassa on oma saunansa, josta pääsee vielä Metsähuvilan omalle pienemmälle terassille vilvoittelemaan. Kaikista saunoista voi pulahtaa Kaitalammin vilpoiseen veteen, tai päärakennuksen terassilla olevien kahden kylpypaljun lämpöön. Vauvat, vaarit, herrat ja rouvat – kaikki saunaan, yhdessä tai erikseen – porottaa tai pyryttää!

Pääsalit ja oleskelutilat: Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva noin 50 neliömetrin laajuinen pääsali ja avokeittiö tarjoaa sohvineen ja ruokailuryhmineen kokous-, oleskelu- ja ruokailutilaa noin 30 henkilölle. Yläkerran pääsalissa on 65 tuuman laajakuvatelevisio, jota voidaan hyödyntää kokousnäyttönä, ja tietysti myös pelaamiseen! Kokousvieraidemme käytössä myös iso valkotaulu. Kaikissa alueen rakennuksissa on langaton internet-yhteys, jonka käyttö on vieraillemme maksutonta.
Yläkerrassa pääsalin vieressä sijaitseva oleskelutila ja alakerrassa saunaosaston vieressä sijaitseva alakerran pääsali leppoisine sohvaryhmineen soveltuvat kokouksen ryhmätyötiloiksi tai mukavaan oleiluun maittavan aterian tai onnistuneen kokouksen jälkeen. Myös alakerran pääsali on varustettu 65 tuuman taulutelevisiolla. Oleskelutilan ja molempien pääsalien sohvia voidaan tarvittaessa käyttää lisävuoteina.

Molemmissa pienemmissä huviloissa, Rantahuvilassa ja Metsähuvilassa, on oma leppoisa olohuoneensa. Näidenkin huviloiden tiloja voidaan hyödyntää kokouskäytössä ryhmätyötiloina, sillä ne on päärakennuksen tapaan varustettu isoilla 55 tuuman laajakuvatelevisiolla, jotka palvelevat tarvittaessa myös kokousnäyttöinä. Myös pienemmissä huviloissa on käytössä langaton internet-yhteys.

Keittiöt: Päärakennuksen molemmissa kerroksissa on täysin varustellut tupakeittiöt. Astiastot löytyvät vähintään 50 ruokailuun (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin), sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Alakerran avokeittiö sijaitsee aivan saunaosaston vieressä, joten sen isossa jääkaapissa pysyvät viileinä myös löylyväen virvokkeet! Alakerran keittiöstä on myös suora yhteys rantaterassin grillipaikalle.
Molempien pienten huviloiden keittiöt on varustettu liedellä ja uunilla, jääkaapilla, mikroaaltouunilla sekä kahvin- ja vedenkeittimillä sekä astiastoilla.
Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruoat ja juomat sekä kokata itse omalla porukalla, mutta toimitamme myös maittavat herkut täysin valmiina tarjolle, miten kukin asiakkaamme haluaa.

Majoitustilat:Päärakennuksessa on yhteensä 15 makuuhuonetta, joissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 35 henkilölle. Lisäksi käytössä on lisävuoteita ja varapatjoja vähintään 10 henkilölle, Kaikkiaan päärakennukseen mahtuu majoittumaan yhteensä noin 45 vierasta.
Lähempänä päärakennusta sijaitseva Rantahuvila majoittaa 8–10 vierasta kolmessa makuuhuoneessa ja metsän laidassa sijaitseva Metsähuvila 6–8 vierasta kahdessa makuuhuoneessa. Kummassakin huvilassa on lisäksi 2 lisävuodepaikkaa olohuoneen kulmasohvilla.

Saunaosasto, suihkut ja wc-tilat: Evon Suuren Huvilan päärakennuksen noin 50 neliömetrin saunaosasto tarjoaa ympäri vuoden leppeät löylyt noin jopa 15 yhtäaikaiselle saunojalle. Tilava ja uniikin sisustuksen omaava sauna lämpiää nappia painamalla, ja alakerrassa sijaitsevasta saunasta on suora yhteys rantaterassille kylpypaljuineen, etupihan grillikodalle ja kesällä laiturilta uimaan ja talvella avantoon! Saunaosaston vieressä sijaitsee toinen oleskeluauloista, jossa kelpaa rentoutua löylyttelyn lomassa ja sen jälkeen! Oleskeluaulan keittiössä voi myös rauhassa laittaa yöpalaa ja rakennella drinkkejä saunojille, vaikka yläkerrassa jo nukuttaisiin.
Suihkuja saunaosaston kahdessa pesuhuoneessa on 4 kappaletta ja saunassa vielä yksi suihku, jonka kautta pääsee puhtaana kylpypaljuun. Yläkerrassa on lisäksi oma suihku molemmissa wc-tiloissa. Wc-istuimia päärakennuksessa on kaikkiaan 5 kappaletta.
Myös Rantahuvilassa ja Metsähuvilassa on kummassakin oma wc ja suihku. Metsähuvilassa on myös oma pieni saunansa 2–4 henkilölle.

Rantasauna: Kaitalammin rannassa sijaitseva perinteisen punainen hirsisauna soveltuu todellisille saunojille, jotka arvostavat perinteistä suomalaista saunameininkiä! Puulämmitteisestä saunasta on suora yhteys omalle laiturilleen, josta kelpaa pulahtaa lampeen vilvoittelemaan. Myös päärakennuksen terassi paljuineen on vain runsaan 20 metrin päässä. Rantasauna on varustettu juoksevalla kylmä- ja lämminvedellä sekä suihkulla. Saunan edessä on ronskin perinteinen tulisija saunamakkaroiden grillaukseen.

Kylpypaljut: Perinteiset puulämmitteiset kylpypaljut sijaitsevat päärakennuksen terassilla aivan Kaitalammin rannassa, joten kylpiessäkin kelpaa ihailla kaunista lampea ja sen takana avautuvaa salaperäistä metsämaisemaa. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

Grillipaikka: Grillipaikka sijaitsee päärakennuksen rantaterassilla, kylpytynnyrien vieressä. Grillikatokseen pääsee päärakennuksesta terassia pitkin puhtain jaloin, joten ulkotulella valmistetut herkut voi halutessaan viedä helposti tarjolle sisätiloihin. Rantasaunalla sijaitsee lisäksi avonainen tulisija pienemmän purtavan grillailuun.

Ulkoilureitti:Evon Suuren Huvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta.

Kalastus, veneily ja melonta:Evon Suuri Huvila sijaitsee vain noin 20 metriä Kaitalammin rannasta. Rauhallisen metsälammen rannassa ei ole muita rakennuksia, joten lammelle kelpaa lähteä soutelemaan, melomaan, suppailemaan tai kalaonnea kokeilemaan! Talvella Kaitalammin jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan.
Aivan Suuren Huvilan lähimaastossa sijaitsee myös Ylisen, Alisen ja Keskisen Rautjärven kokonaisuus. Ylisen Rautjärven rannalla noin 400 metrin päässä on asiakkaillemme kuuluva noin 40 metrin pituinen kaista yksityistä rantaviivaa, jossa käytössä on myös soutuvene.
Seisten:
60
Istuen:
60
Omat juomat:
Kyllä
Omat ruoat:
Kyllä
Hinnat alkaen
Hinta / hlö:
-
Päivävuokra
395 €
Hinta / tunti:
-
Myyntitakuu:
-
Osoite: Kaitalammintie 75, 16970 Hämeenlinna
 • Kapasiteetti seisten
  60
  Seisten
 • Kapasiteetti istuen
  60
  Istuen
 • Kapasiteetti luokkamuodossa
  -
  Luokka
 • Kapasiteetti teatterimuodossa
  -
  Teatteri
 • Kapasiteetti pyöreillä pöydillä
  -
  Banketti
 • Kapasiteetti suorakaidepöydällä
  -
  Suorakaide
 • Kapasiteetti U-muodossa
  -
  U-muoto
 • Tilan pinta-ala
  350 m2
  Pinta-ala
Ruoka ja juoma
 • Pitopalvelu tilan kautta
 • Omat ruoat mahdolliset
 • Tilalla A-oikeudet
 • Omat juomat sallittu
 • Kokous- / Kahvitarjoilu
 • Astiasto
Tekniikka
 • Wi-Fi
 • Videotykki tai vastaava
 • TV
 • Pro äänilaitteisto
 • Kevyt äänentoisto
 • Pro valaistustekniikka
 • Pelikonsoli
 • CD / DVD -soitin
 • Mikrofoni
 • Videokonferenssivälineet
 • Tulostin
Tilaan kuuluu
 • Kattotila
 • Terassi
 • Uima-allas
 • Esiintymislava
 • Sauna
 • Majoittumismahdollisuus
 • Piha
 • Palju / poreallas
 • Tanssilattia
 • Hansel-sopimus
Kalusto
 • Keittiö asiakkaan käytössä
 • Fläppi- / Valkotaulu
 • Diskopallo :)
 • Piano
 • Pyyhkeet
 • Muistiinpanovälineet
 • Musiikki kovalla OK
 • Esteetön tila
Tapahtumatyypit
 • Juhlat
 • Häät
 • Saunailta
 • Illallinen / lounas
 • Kokous
 • Seminaari / konferenssi
 • Messut
 • Esitys / näytös
 • Virkistystilaisuus
 • Mökkireissu / retriitti
 • Elämys / aktiviteetti
 • Pikkujoulut
Aktiviteetit
 • Ulkoilu
 • Uinti
 • Veneily
Tilatyypit
 • Kartano / Huvila
 • Maatila
 • Mökki
 • -
  Hinta / henkilö alk.
 • -
  Hinta / tunti alk.
 • 395 €
  Päivävuokra alk.
 • -
  Myyntitakuu alk.
 • -
  Varausmaksu
 • -
  Siivousmaksu

Lisätietoa hinnoittelusta:

Päivähinnat ovat alkaen hintoja asiakkaan omatoimikäyttöön ma-ke välille ja varaamme oikeuden muuttaa hintoja saatavuus- ja kysyntätilanteen mukaan. Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Ohessa muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

20 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 25 €/hlö/vrk.
12 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 40 €/hlö/vrk.
20 henkilön viikonloppu perjantaista sunnuntaihin alkaen 50 €/hlö/vkl.
15 henkilön 5 vuorokauden loma alkaen 80 €/hlö/viikko.

Hintoihin sisältyvät Evon Suuren Huvilan päärakennuksen tilat sisältäen saunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata kylpypaljut, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluja ja ruokailupalveluja sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Arvosteluja yhteensä: 1
Keskiarvo: 2,00

Vietimme serkkukokousta pe-su Suuressa Huvilassa. Ympäristö ja luonto oli mahtavia. Huomautettavaa sen sijaan oli sisätiloissa:
- siisteydessä, etenkin WC;den oli toivomisen varaa
- molempien kerrosten toisen WC lukot eivät toimineet
- osassa huoneiden ovipainikkeita helat ja ruuvit repsottivat
- alakerran kynnyksissä vaara kompastua
- huoneissa ei ollut muuta valaistusta kuin kattovalo, yöllä piti herättää huonetoveri, jos esim tarvetta wc- käyntiin
- vaatekaapeissa voisi olla sisäpuolella pieni peili, jottei vessoja kuormitettaisi meikkaamiseen tai parranajoon
- fläppi- tai valkotaulua ei ollut, vaikka nettisivuilla luvattiin
- av-liitännöissä oli toivomisen varaa

26. elokuuta 2019 klo 14.33
Kyselyt ja varaukset
toukokuu 2020
ma
ti
ke
to
pe
la
su
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Varaustilanne kyselyn kautta
Tilaisuuden kuvaus ei voi olla tyhjä.
Täytä nimesi.
Virheellinen sähköpostiosoite.
Sähköpostien täytyy olla samat.
 • Saat vastauksen nopeasti sähköpostiisi

  Kohde vastaa tyypillisesti työpäivän aikana

 • Vahvista varaus tai jatka keskustelua

  Neuvottele yksityiskohdat kohteen kanssa

 • Et maksa välityspalkkiota tai lisähintaa

  Sovi maksusta suoraan kohteen kanssa

Myyntipalvelu
Evon Luonto Oy

Venuu.fi - Suomen suosituin tapahtumatilojen varauspalvelu

Tilat kaupungeissa:

Venuusta varaat helposti uniikit tilat yritys- ja yksityistilaisuuksiin kuten juhliin, kokouksiin, illallisiin, lounas- ja aamiaistilaisuuksiin, saunailtoihin, kesäjuhliin sekä pikkujouluihin. Parhaat juhlatilat valmistujaisiin, karonkkaan, syntymäpäiviin ja häihin. Katso kuvat, lue kokemuksia ja löydä parhaat hinnat. Varaus on aina 100% ilmaista!

×