Unohtumaton ruokaelämys tiimisi kanssa!
Kokkikoulu huippukokin opastuksessa on viihdyttävä sekä opettava kokemus. Osallistujan ei tarvitse olla keittiön virtuoosi – Michelin-tähtiravintoloissa työskennelleet kokit huolehtivat vieraiden viihtymisestä sekä opastavat uusien makuyhdistelmien, gastronomisten tekniikoiden ja näyttävien esillepanojen saloihin.
Kaikki saavat tapahtumasta uusia taitoja ja ideoita, sekä ennen kaikkea innostusta omaan keittiöön. Menut ja reseptit on suunniteltu niin, että ne on myös jatkossa helppo valmistaa kotikeittiössä.
Kokkikoulun kokonaiskesto on noin 4 tuntia. Tilaisuus aloitetaan alkumaljoilla, pienellä sormisyötävällä sekä tilan että kokkien esittelyllä. Itse kokkaus kestää noin 1,5–2h, jonka jälkeen ryhmissä valmistetut neljän ruokalajin menut nautitaan yhdessä viinin kera.
Kokkikoulu järjestetään aina Helsingin ydinkeskustan tuntumassa – tilaan ja sen sijaintiin vaikuttaa ryhmän koko.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Alex Nurmi
Ravintolakokiksi valmistunut Alex Nurmi on keittänyt uransa aikana itselleen monia titteleitä: TV-kokki, food stylist, ruokakonsultti, ruokatuottaja, keittokirjailija sekä food designer.
Ravintoloiden keittiöt, catering-keikat, kokkikoulujen vedot, reseptisuunnittelu, sekä ruokakuvausten ja mainosvideoiden teko ovat kuuluneet kiireisen perheenisän arkeen jo vuosien ajan.
Alexin kokkikoulussa vieraat saavat rauhallisen ja selkeän opetuksen illan ruoasta, ja heidän on helppo valmistaa reseptin mukainen menu-kokonaisuus.
Alex on työskennellyt 17 vuotta TV:ssä ja tuottanut yli 3000 jaksoa ruokaohjelmaa.
Alexin ruokafilosofiaan kuuluu makujen raikkaus sekä terveellisyys!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
"Oli mahtavaa tehdä ruokaa tuttujen kanssa huippukokin opastuksessa. Kaikki sai kurssista paljon irti lähtötasosta riippumatta, ja ennen kaikkea fiilis oli katossa."
“Huippukokemus! Työntekijöiden palaute oli vain positiivista. Huippukokin oppiin pääseminen suoraan omasta kotikeittiöstä videoyhteydellä yhdessä työkavereiden kanssa oli kaikille vuoden kohokohta.”
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tarjoa työntekijöillesi, osakkaillesi tai sidostyhmillesi unohtumaton elämys ruoanlaitoin parissa!