Viihdekvartetti Välke

Viihdekvartetti Välke on menevä, rento ja omannäköinen musiikkiryhmä, jonka tavoitteena on rikkoa genrerajoja ja tarjota monipuolista musiikkia. He keskittyvät pop-musiikkiin ja kevyempään musiikkityyliin klassisen musiikin rinnalla.

Kvartetin ohjelmistossa kuullaan suosittuja pop-hittejä, tuttuja kappaleita elokuvista (kuten "Skyfall", "Let it Go" ja "Star Wars") sekä musikaalihittejä. Ohjelmisto räätälöidään tarvittaessa tapahtuman teeman mukaiseksi.

Viihdekvartetti Välke tarjoaa esiintymisiä eri kokoonpanoissa, myös duona ja triona. Kaikki kvartetin jäsenet ovat valmistuneet tai valmistumassa musiikin alan ammattilaisiksi, ja tarjoavat unohtumattoman musiikkielämyksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Viihdekvartetti Välke on täydellinen valinta esimerkiksi häihin, vuosipäiviin, syntymäpäivätilaisuuksiin sekä erilaisiin yritystapahtumiin kuten pikkujouluihin. Viihdekvartetti Välke ei vaadi erillistä mikitystä tai äänentoistoa. Tämä tekee esiintymisen järjestämisestä vaivatonta.

Heidän ammattitaitonsa ja intohimonsa musiikkia kohtaan takaavat ikimuistoisen elämyksen kuulijoilleen.
Bändi
MusikaalihititPopLeffahitit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Kukin tilaisuus hinnoitellaan keikkakohtaisesti. Kysy lisää, niin suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus!

Kvartetin lisäksi teemme esiintymisiä sekä duona että triona.


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Viihdekvartetti Välke